Gunduz surus farini sariya cevirip muayenden gecen var mi?

burakd

Aktif Üye
Doblo
Adı
Burak Döker
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Panorama Conformatic
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Malum D4 lerde cogu kisi gunduz surus farlarini sari ampul ile degistirip kullaniyor. Calisma prensipi olarak zaten sinyal verince kendinden kapandigi ciin mantiken bir sorun olmamali ama bu sekilde muayeneden gecen var mi? Ilk kez muayeneye sokacagim araci, bu sebeple menuden kapatip mi sokayim yoksa zaten bir sorun teskil etmez mi?
LUTFEN SADECE BU KONUDA MUAYENE TECRUBESI OLANLAR BILGI VERIRSE SEVINIRIM HEM KIMSEYI DE YANLIS YONLENDIRMEMIS OLURUZ.

Benim aracımda turuncu ampul var muayeneye girerken menüden kapattım sıkıntısız geçtim hafif kusur bile yazmadı

Benim d3 bendekilerde turuncu direk gecti bi sikinti cikarmadilar

Geçen senelerde bende menüden kapatıpta giriyordum ama bu sene 28.06.2021 tarihinde istanbul mimarsinandan geçtim hiçbirşey yazmadılar bile yani önceden boşuna kapatıyormuşum bu sene unuttum öylece geçti bilginiz olsun

Tesekkurler, ben de haftasonu deneyecegim kapatmadan, sonucu buradan yazacagim.

Hiç bir sorun olmuyor içim rahat etsin diyorsan menuden kapatip gidebilirsin ben turuncu ampul ile gectim

Ve bugün muayeneyi yaptırdım. Girmeden teknisyenlere sordum, bir sorun olmayacağını teyit ettiler ve gündüz sürüş farlarını kapatmadan sarı ampullerle kusursuz geçtim.

Muayeneyi yapan kişisinin keyfine kalmış, bana son muayenede hafif kusur yazmıs.

Bir cevapta benden olsun ... Bursa kesteldeki istasyonda hafif kusur olarak yazdilar ama sonucta geciyor.

Merhaba herkese selam gündüz farım turuncu ampül takılı hafif kusur yazılı olarak geçti geçen sene bu senede farlar çalışır vaziyette içeri aldıkları için yazılmamış hafif kusur olarak

Back