GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Ben en son 3,31 Tl den aldım Ankarada Petrol Ofisi istasyonundan.Tabi aldığım normal dizeldi ve bu fiyat geçiciydi.Yeni açıldığı için bu fiyatı uyguluyorlardı o yüzden normalde euro dizel kullanmama rağmen normal dizel koydurdum.Sürekli olarak 3,39 Tl den satan istasyon da var ama güvenilir mi mazotları bilmiyorum.

Ben normalde Total istasyonlardan alıyorum Total Card kullanarak ve %5 indirimli alıyorum.Yani 100 liralık alınca 95 TL yansıyor faturaya.Totallerde excellium euro dizel 3,70 den satılıyor.Yani normalde 3,51 e almış oluyorum.Totalin mazotları da kalitelidir neticede...

Ağzın bal yesin abi 🙂

benzine de 3 kuruş var. Bugün depo boşaldığı için 20 TL lik almıştım. Fethi Cuma için yırttın.

İs pazara ertelendi abi. Bakarsın bi daha iner 🙂
Çok mu şey istiyorum acaba

abartmayalım istersen.

Abartalim abi. Niye abartmayalim. Mazotun su an 2 lira seviyelerinde olması lazim

Fethi hakli bir bakin dunyada ne kadar düşmüş akaryakit bizde ne kadar.Cok fark var arada...

@Fethi KORKUT
evet daha da inmesi lazım ama pazara kadar bir indirim daha zor o açıdan yane..😉

aslında daha da çok inmesi lazım 47 dolara düşmüş varil fiyatı

@Fethi KORKUT

Bak 3.50 oldu 😀

3.60 olan Shell V-Power geceden itibaren 3.51 😀

vurdu,gol oldu!!!9 kuruş daha indi...gece 12 den itibaren beklene ultraforce euro diesel fiyatı 3,55!tüm depolar dolsun!

@RAPTOR
abi yoksa bu indirimlerde de bi parmağın falan mı var 😀

@34 ysf 57

bu indirimlerde benim parmağım olsa mazot fiyatı çoktan 1 liraya düşmüştü.

mazot 1tl TL benzin 2 tl lpg:75 kuruş

bidahaki seçimlerde seni mecliste görmek istiyoruz ustaaaa 🙂

@Fethi KORKUT

aha...önümüzdeki seçimlerde "DAH Partiden" millet vekilliği adaylığımı koyuyorum!

Back