GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

@Fethi KORKUT
ateşleyiverdim fethim. birde yıkadım gece gece hora geçti. Kastamonu'ya gittik dün kar, buz, çamur, yolları tuzlamışlar hepsinden vardı.bahaneyle onlardanda kurtuldu doblom.

@Kgunes
Benim depom fullenir bitene kadar devam sn.muhasebecim😀
salı izin alabilirsen iç işlerinden görürsün

@ceyhungulen

İşimiz tellallık değil kardeşim, Senin cebinden 10 kuruş da olsa az ödemeni sağlamak🙂

@ceyhungulen

Bitene kadar diye bir tabirim olmadığı için, hani yakıt ışığım çalışıyor mu inan bilmiyorum? Hiç çeyrek depo görmediği için😎😀
Ya hakikaten tüy bitti dilimde "Ruhsatın içinde" dedik ya🤣😆 En sonunda bir 50 TL sıkıştırıp içine bırakacağım sana😀😛🤣😆

Yandık valla bu gidişle arabaları kapının önüne kitlemek gerekecek şu rezalete bakın yahu.Bunlar daha iyi günlerimiz🙁

@doblo3535
Genelde ben de Gimat TP den alıyorum kardeş.Üstelik bedava yıkama makinesine de sokabiliyorsun arabayı.Samsun yolundaki istasyon nerede acaba?

@Ultralion
Boğaziçi tarafındaymış

Ben yıkama makinası pek güvenmiyorum

@Ultralion
çizmesi bir yana,defalarca arka camı patlattığına aynaları kırdığına rastladım ve tabiki tüm sorumluluk araç sahibine ait ni bu sebepten hemde çizdiği için kendim evin önünde 2 kova suyla yıkıyorum hem daha temiz itinalı oluyor

Bu gece 00:00'dan itibaren İstanbul İçin Geçerli
95 oktan 5,19
97 oktan 5,21 oldu.
Mazota Gelmesi Yakındır.

23.12.2016 ordu merkez total, eurodiesel 4,52tl

An itibari ile kocaeli gebze
Opet 4,57
Shell 4,52
Başka yerden se daha önce hiç mazot almadık
Guncel

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına 12 kuruş zam var arkadaşlar. Haberiniz olsun. Yeni yıla daha mutlu girmemiz için yetkililer ellerinden geleni yapıyor. 🙂

Küsüratlı rakamlar batıyor birilerine, Litresini 10 TL yapsalarda Rahatlasak... Doyuramadık, Doyuramadık..

@Fethi KORKUT
Henüz zam onaylanmadı, bu sadece beklenti fakat genelde geçerli oluyor. Bunun haberini geçen hafta iletmiştim. Bu gece yarısı itibariyle değil 31/12/2016 itibariyle ilk yeni yıl hediyesi devlet babadan.
@ceyhungulen Beklediğin haber

Aga ben aldığım duyumu paylasayim da üzerimde yük kalmasın. Beklenti falan hikaye bunlar. Zam lafı geçti mi yerleştirirler 🙂

Back