GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

@Fethi KORKUT
Aynen feti baba

Bu gece zam varr

Beklenti 10-12 kuruş arasında görünmektedir, deposu boş olan mutlaka doldursun hoş bitince gene alacağız ya orası da ayrı bir dert.
Bu zammı yapanın, üzerinden haksız kazanç elde edenin, gelmişini geçmişini, geleceğini, ödediğim her kuruş haram zıkkım olsun!😡

@ceyhungulen
Geceyi bekleme bana kalırsa ilk fırsatta al 45 lt bir depoda yaklaşık 5 tl fark ediyor.

@Kgunes
50 Tl lik aldığım için sıkıntı yok 🙂
hissetmiyorum zamı 😀

@ceyhungulen
Hep bu 50 TL'ciler yok mu? Bu zam hep sizin yüzünüzden🤣🤣 Adamlar pardon "Adam" dedim Hırsızlar niye az satıyoruz diye zam yapıp duruyorlar😡

@Kgunes
Yav benzinlikte olan sensin bize mi kızıyon 😀
Membaası sensin bu işin

@ceyhungulen
Kızmam Lazım Tabi😛 Az alıyorsunuz diye zam yapıyorlar.
İşin şakası bir tarafa sürekli 50 TL alanlar depo dolduranlara göre daha fazla yakıt harcaması yapıyor. Denemesi bedava. Pardon 1 Depo🤣

@ceyhungulen
Adam tanker başına para götürüyor senin dediğin şeye bak Ceyhun 😀

@volkan guney
🤣🤣🤣 Arkadaşlar "Şeytanın Muhasebecisi" deseler de başkanım, İşin aslı astarı yoktur. Ben namuslu, ekmeğini kaçak mazottan çıkaramayan, Fittif Fatura İle işi olamayan, Her işten para alamayan, Saatlik Ücret talep edemeyen, "2x2 kaç eder" sorusuna "Abi Sen kaç istersin" diyemiyen ve sazanlıkla "4" diyen gariban bir muhasebeciyim. 😎
Ne anlarım götürmekten😀
He yanlış yakıttan kalanları söylemeyi unuttum, hepsi İmha olmak üzere geri gönderiyorum🤣

@Kgunes
Öğlen yemek yedim kadir karnım tok teşekkür ederim 😀🤣

@volkan guney
Afiyet Olsun Abi. Tatlı Niyetine demiştim ben zaten🤣😆

@volkan guney
Adamın parası bizi yoruyor abi haklısın 😀

@ceyhungulen
Hangi Para Ağabey:booo:
Nerede bu paralar yahu. Olsa da Bir tane Tesla Alsam mazot derdim biter🤣

@Kgunes
Çok şanssız adamsın abi
bir olay olsa heyecandan yokuş yukarı kaçmaya çalışırsın yakalanırsın 😀

@ceyhungulen
Bende diyorum neden benim araba çok yakıyor🤣🤣🤣🤣😢

Sorma Gitsin. Kadir Gecesinde "merhaba" dedik dünyaya ama "Kader" günleri ile tepişiyoruz.

Back