GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

bineriz bineriz bizde bu araba sevdası varken 10 lira olsa yine bineriz. bir kırmızı ışıktan 3. yeşilde geçilir mi be yahu.

Dobloyu elektirğe çevirtecekler bana bi doblo parasına elektirkli yapıyorlar

Bu zamlara kocaman bir YUH diyorum artık.Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz be el insaf.Ama bizim millet litresi 10 TL de olsa sesini çıkarmaz tabi bunu da çok iyi biliyorlar...

Mazot uctu resmen bu devlet herseyden vergi vergi vergi nereye kadar
Millet arabasina bile binemicek yakinda
Yaziklar olsun biraz da milleti dusunun be
Rantcilar sizi

Üretim olmayan memlekette vergiden baska nereden kazanacak devlet

bu gece yarısından itibaren 7 kuruş zam yapıldı.. Gelsinn zamlarrrrrr

Yarından geçerli (istanbul)
Motorin ; 4,23
Euro Motorin ; 4,26 Oldu.
Geçirenler sağolsun!

Bu haftasonu Ordu Sivas Karayolu üzerinde Ordu merkeze 6km uzaklıkta Poyraz Petrolde haftasonları mazoy %8indirimli. Bu pazar 3,85ten mazot aldım🙂

dünyanın en pahalı mazotunu benzini ni al
kamyonet sınıfındaki araçdan paneşvan adı altında daha fazla vergi al
muaneyi her yıl yaptır
1. köprüyü kullanamama
hız limitlerini düşük tut
sigorta primlerini yüksekten tut birde evlet olarak baskı yapıyoruz indirecekler de ama devlet bankalarıda tavan fiyat versin

daha ne denebilirki

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere (link)e 10 kuruş indirim yaptı.

Edinilen bilgiye göre, (link)in litre fiyatı Ankara'da 4,27 liradan 4,17 liraya, İstanbul'da 4,22 liradan 4,12 liraya, İzmir'de ise 4,25 liradan 4,15 liraya inecek.
Öte yandan, akaryakıt dağıtım şirketleri otogazın litresine ise bu gece yarısından itibaren 7 kuruş zam yaptı.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
Akaryakıt dağıtım şirketleri 11 Ekim'de motorine 7 kuruş zam yapmıştı.

AA
(link)

4'ün altına çeksinler yeter ya vallaha bıktık torkla yürütüyoruz arabayı az yaksın diye arabadan keyif alamıyoruz.

Zaten kış geldi yakıtlar artacak petroller zaten amorti edecek bu indirimi fazlasıyla.

ilkanım durumlar böyle.
20161108_163137.jpg

@Ilkankrk
yok gardaşımm tırcı

Back