Mehmet abi o zaman hepimiz araçların direksiyonlarini söküp elimize alacaz. Kafaya da huni geçirdik mi bize karada ölüm yok. Mahallenin muhtarları dizisindeki deli gibi dolanacaz 🙂
Ülkenin ekonomik ve askeri durumunu dikkate alınca ötv zammının vakti gelince kalkacağını ya da azaltılacağını düşünüyorum, bir umut işte... Bu süreçte en çok, önceki aracım lpg'li idi, onu özleyeceğim galiba 🙂
... Lar işi biliyorlar gidersiz gelir kaynağı baktılar milletin sesi soluğu çıkmıyor durmak yok yerleştirmeye devam bakalım nereye kadar devam edecek. Geçenlerde osmancıktan 3 tane trafik cezası geldi bölünmüş yolda gizli saklı kamera koymuşlar 400tl 200tl 200tl kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar trafik cezasına verdiğim paraları helal etmiyorum.
@polatz
inşaallah diyelim de.bizim ülkede kim gelirse gelsin gelirden feragat etmek istemiyor.bundan dolayı da çok zor diyorum. ne zaman alternatif farklı yakıta yönelirse millet imkan ölçüsünde o zaman talebi artırmak için indirim olur belki diyorum.
@Sezgin Tok
geçmiş olsun. kamyonetlerin en kötü yanı bu. gerçi otomobil bile olsa yerim ben o cezayı.o yüzden Ankaraya falan gidince hız tabelalarına riayet etmeye çalışıyorum. geredeyede tedes yaptılar. aman dikkat.
@MEHMET78
Eyvallah sağolasın. Normalde bende çok dikkatliyim bildiğin adam tuzak yapmış otomobil işareti 80 kamyonet 70 kamyon işareti 50 diğer tedeslerdede aynı durum ama osmancıktaki tedesler 56 la yedim tuzak radar bölünmüş yolun kenarına gizlemişler. Bayramdan sonra itiraz edeceğim.
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 14, motorine ise 12 kuruş zam yaptı.
bu gidişle arabaya binemiyecez