GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Dün haberlerde izledim araştırmışlar geçen yıla bu aya göre bu ay dünyada akaryakıt fiyatları %40 daha ucuz olmasına rağmen
Türkiye geçen yıla göre %9 daha ucuzmuş arada ki bu %31 lik bedelin sorulduğu EPDK Başkanı dünyada petrol ucuzladı diye istasyonlarda çalışan pompacıların maaşlarına indirimmi yapacağız diye karşı bir soruyla cevap vermiş
Bu duruma siz ne dersiniz arkadaşlar Petrolun maliyeti düşmüş siz maliyeti düşen bir ürünü artık daha ucuza almaya başladınız ise yine eski zamlı fiyattan satmaya devam ederseniz bu haram para olmazmı istasyonlarda çalışan pompacılarla indirimin ne alakası var değilmi ?

Motorinin litresine geçtiğimiz günlerde 7 kuruşluk indirim gelmişti. Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yaptı. 🙂😱😀

benzini 2 sefer indirdiler.mazotu bir indir bir bindir.benzinli araca geçecez bu gidişle.😀😀😀

Sakarya total 3,30
Ismini unuttum bu petroldede 2,96 idi pazar günü

gözümüz aydın
Screenshot_2016-03-03-17-06-38.png

@Ilkankrk
lukoil pişmanlıktır bi ara mecburen aldım araç sanki ölüyo gitmiyo devirlenmiyo bitirene kadar canım çıktı sonra gittim shellden nitro+ aldım araç kendine geldi

Ya arkadaş varil fiyatşarı dibe bizde akaryakıt fiyatları tavana vuruyo nasıl bi ülkedeyiz anlamıyorum. Libyada çalışırken Mitsubishi l 300 ün deposunu 8 dinara dolduruyodum full oda 10 tl bile yapmıyodu 🙁

Back