GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

kadir nerde 3,72 la hemen koşalım 🙂

la bırak şu lukoili uspeti bilmem neyi yaw 🙂 arabana yazık. bak ufuk abin neler çekti o mazotlardan 🙂 @R3beLLi0N

Abi öyle deme geçenlerde filtreyi değiştirdim adam bi baktı oo abi filtren tertemizmiş nerden alıyon mazotu dedi bende lukoil dedim... Abi araçta maşallah şeytan kulağına kurşun hiç bir sıkıntı yok mazot olayından ötürü 🙂 O dediğin ufuk abinin lalalalylaly D: 😀

aman bir şey olmasın araca da gerisi hikaye

Ben 1 sene gürcistan batum Lukoil'den aldım mazotu. Nerden baksan 8 veya 9 depo kadar. Bu Ağustos ayında 20.000 km. bakımında özellikle filtreyi sordum. Problem yok. Olması gerektiği gibi dediler. Rize'deki Lukoil de şimdilik iyi işliyor. Sorun yok. Türk petrollerini hiç denemedim. Aslında onu da denemek lazım.

@BISMARCK
konuşmalar başlıktan ayrılıyo. kızacaklar bize ama türkiye petrollerinden alıyorum bi problem görmedim bi depo tp bi depo opet yapıyorum karışık yani. şimdilik bi problem yok

arkadaslarım kardeslerım abılerım yaklasık olarak 5 aydan fazladır m-oıl'den alıyorum yakıtta ve cekıste problem yok ustelık suankı fıyat3.48 tavsıye edıyorum ,,, ıstanbul avrupa yakası kenndy caddesı sahıl yolu uzerı m-oıl (sırkecı yonu)

@doblomadmax
Referans sensen sıkıntı yoktur

bizim buralarda hiç biri yok.

12.02.2015 Ümraniye libadiye Türkiye petrollerinde 3.87 3.89 shell 3.89 3.92

@doblomadmax
istanbul avrupa yakasında moil olduğunu bilmiyordum. bende sivasta sürekli moil kullanıyordum acayip memnun kalmıştım. bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler 🙂

En son ayın 8 inde shell den 3,73 den aldım

3,95 en son aldığım fiyat.dündü.

Bugün benzine 5 kuruş indirim geldi. dolar dun düştü ama petrol yeniden yukseldi. Ukraynadaki baris sonrasi olsu bunlar. herhalde Rusya'ya şeker veriyorlar.

class oil (akaryakıt) duyan yada kullanan var mı aramızda. yerli sermayeli yeni kurulan ve yeni yeni bayilik oluşturan bir firmaymış. açtığı her bayide açılışa özel %20 indirim yapıyor sanrım. bugün gördüm, kadıköy E-5 yanı Medical Park hastanesinin yanındaki BP istasyonu da Class'a dönmüş. bugün mazot 3.54 yazıyordu. alasım geldi ama almadım. alsa mıydım acaba 🙂

Back