alican1925
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 30 Aralık 2023
- Adı
- Alican
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Askeripersonel
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.4
- Araç Yılı
- 2006
- Renk
- Bej
LED mini ampuller patlamış olabilir oto elektrikçiye bir uğraMerhabalar araba yolda giderken stop etti arabayi tekrar calistirdim ama gösterge aydinlatma ve klima aydinlatma lambalari yanmadi sigortalari kontrol ettim ama patlak sigorta goremedim acaba neden yapar bunu yardim rica edebilirmiyim acaba
Ampüllerde bi problem yok hocam komple park lambaları yanmiyor ama sigortasini bulamadim onun şemadada gözükmuyor elektirikciye gitmeden kendi yapabilicegim birseyse diye forumda paylasim yaptim tesekkur ederim tavsiyeniz içinLED mini ampuller patlamış olabilir oto elektrikçiye bir uğra
Ancak tek tek söküp kontrol edip bakabilirsin sigortalara biraz uğraş istiyorAmpüllerde bi problem yok hocam komple park lambaları yanmiyor ama sigortasini bulamadim onun şemadada gözükmuyor elektirikciye gitmeden kendi yapabilicegim birseyse diye forumda paylasim yaptim tesekkur ederim tavsiyeniz için
Çözdüm abi f32 parkların sigortasıymış o atmışAncak tek tek söküp kontrol edip bakabilirsin sigortalara biraz uğraş istiyor
Hadi hayırlı olsunÇözdüm abi f32 parkların sigortasıymış o atmış