Gösterge panelindeki sarı asma kilit İmmobilizer lambası soğuk havalarda sönmüyor.

Tunahan.52

Yeni Üye
Doblo
Adı
Tunahan
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
2007 Model 1,3 Multijet Doblo Aracımin Soğuk havalarda çalıştıramiyorum. Anahtar ile sürekli aç kapa yapıyorum bazen 5 dk bazen 10 dk bazen 1 saat uğraşıp çalışmadığı oldu. Orjinal anahtarı yok yeni anahtar yaptırdım. Bu sorunu yaşayıp çözüme kavuşan varmı yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni anahtardan dolayı olabilir. Yedek anahtar varsa onunla deneyin.

2007 Model 1,3 Multijet Doblo Aracımin Soğuk havalarda çalıştıramiyorum. Anahtar ile sürekli aç kapa yapıyorum bazen 5 dk bazen 10 dk bazen 1 saat uğraşıp çalışmadığı oldu. Orjinal anahtarı yok yeni anahtar yaptırdım. Bu sorunu yaşayıp çözüme kavuşan varmı yardımlarınızı bekliyorum.
Mevcut anahtarı sorunlu olmalı sistemin tanıması sıkıntı oluyor.Ya yeni anahtar yaptıracaksınız ya da merkezi kilitsiz düz yedek anahtar yaptırın

Arkadaşımda 2006 model 1.3 vardı onunda orjinal anahtar yoktu yedek anahtarda kaybolmuş satan galeri yeni anahtar yaptırmış 500 lira civarında o bile bazen takılma yapıyordu

abi akü de sorun ola bilir

Back