Doblo Gösterge de ki saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykumut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykumut

Aktif Üye
Adı
Umut
Kan Grubu
0 +
Meslek
Optisyenlik
Modeli
Araç Yılı
2015
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar sorunum şöyle aracin göstergede ki saati yanıp yanıp sönüyor bu kilometre yanıp sönen arıza gibi sorunu nedir acaba ?

aküye baktır

Akuyle alakasi nedir acaba ogrenebilirmiyim rica etsem ?

abi amperi düşmüştür
@Ekrem

Baktiririm baska sebepleri varmidir acaba

saat ayarı yapılması gerektiği için yanıp sönüyor. günün saatini ayarladınız mı? ekranda tüm verilerde sorun yok sadece saat mi yanıp sönüyor? Akü marş gücü çok düştü ise marş esnasında saat sıfırlanabilir ve tekrar günün saatini ayarlamanız gerekebilir bu sebepten yanıp sönebilir. günün saatini menüden ayarladığınız zaman yanıp sönmenin durması gerekiyor

Şöyle söylüyüm saati ayarlıydı yani düzeltme gerektirmiyodu. Evet sadece saat yanıp sönüyor.

@ykumut
oto elektrikciye götür anlar

Esselamualeyküm aranıza şimdi katıldım öncelikle Allah kaza bela vermesin cümlemize İnşaAllah aslında Ben'im soracağım soru da bu konu ile alakalı göstergedeki saati nasıl ayarlayabilirim dakika değişiyor ama saat değişimine bir türlü geçemedim şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar benim aracım 2006 d2 kasa 1,9 multijet aracımdaki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum seyir halinde gider iken devir saati ve hararet göstergesi sıfıra iniyor düzelip daha yerlerine oturmdan tekrar düşüyor sizce problem nedir

Back