Göğüs Sökme Yardım

melrock

Saygın Üye
Doblo
Adı
Enis
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Conformatic
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Çöl Grisi
Arkadaşlar, direksiyonun altında kalan göğüs kaplamasını (sol kenarında sigorta erişim kapağı olan) çıkarıp arkasına erişmem gerekiyor. O kaplamayı nasıl çıkarabilirim ? (D3 kasa)

Abi bu iste zor soru o kapak zaten kendine cekince geliyor ama kaplama tahminen sekmanli olabilir cunku disinda vida hic gorunmuyor

sıkıntılı diyorsun, servisin yolu gözüktü diyorsun yani 👎

Evet en mantıklısı serviste trimciye sormak çünkü bilmeden yapılırsa kırılabilir

abi sen neden sökmek istiyorsun o parçayı?

direksiyon altındaki ufak bir boşluktan bir parça kaçtı arkaya. onu almaya çalışırken birkaç bişey daha kaçırdım. arkası bit pazarına döndü. ondan sökmek istedim Oğuz. neyse bugün servise gösterdim. orayı sökmek meşakatli dedi eleman. soldaki sigorta kutusu kapağından kolunu sokup en sağ tarafta parçaları kaçırdığım yerde biraz gezdirdi elini. neyse ki benim için kritik 2 parçayı çıkardı sağolsun. 2 parça daha vardı ama onları bulup çıkaramadı. neyse onlar çok da önemli değil zaten. şimdilik işim halloldu yani 🙂

abi o parçalar tıkırtı yapmıyor mu o sesede dayanışmaz içerde tıkırtı yapabilir

geçmiş olsun.

sağolun.
oğuz ses yapmazlar merak etme. kalan 2 parça en irisinden 2 adet neomidyum mıknatıs. zaten orada şasenin bir yerlerine yapışık kaldıkları için milim kıpırdamıyorlar. ses yapacaklarını sanmıyorum 🙂

son durum ne abi? merak ettim 🙂

Ses yapmazsa sorun yok kalsınlar orada

@cAn 3436
Can yukarıda yazdım. ilk kaçırdığım parçayı ve sonrasında tıkırtı yapabilecek bir parçayı çıkardık kaplamayı sökmeden. 2 adet mıknatıs ise kaldı içeride. ama kıpırdamadıkları için sorun yok.

Back