GO Petrol Nasıl?

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
Arkadaşlar eskiden opet olan merkezdeki bir bayi GO ya döndü.Bayinin sahibi güvenilir. 39 krş ucuz satmaya başladı mazotu. Hiç kullanan var mı? Nasıldır?

@MEHMET78
39 krş deli para nedeni bilmek gerek aga

Lukoilin bazi istasyonlarinda da ayni sekilde 30 kurus ucuza satiliyo. Turkuazda eskiden ucuz satardi, son 1 aydir piyasa fiyatina satmaya basladi. Eger sahibi tanidik falan ise isin sirrini cozebilirseniz cok guzel olur çünkü baya merak ediyorum bu konuyu. Bide bu go istasyon tam olarak nerde? Istanbulda var midir?

bizdeki Shell de Go ya döndü. şu aralar revaçta galiba .bildiğim tek şey oda ipragaza ait olması bir kere tek bizdeki daihatsuya ordan gaz aldım herhangi sorun olmadı. ama mazotunu hiç denemedim.

@kardelenkurt
Valla bilmiyorum Muratım. güzel indirim. ama eskiden opetti ve yıllardır hiç sıkıntısını duymadık. bayi sağlam.

@MEHMET78
zaten marka değil yakıtta bayi önemli
yine de dikkat etmek lazım enjektörleri elimize almayalım da

@MEHMET78 abim Go ipragaz ın bizim arkadaş açıldığından beri hep alıyormuş sıkıntı yok diyordu hem ucuz hem hesaplı 😀

siz shellden şaşmayın derim bazı abiler gbi dolmuşçu tarifesinden veya ucuzdan uzak durun 1 litre fazla olsun diye 600 lira enjektör patlatmayınız dizel de yakıt çok önemli benzlinli ve gazda ne koyarsan onu yakıyo

Memet78 safranboluya gidersin artık opete

@H.Raşit DEVE
Sormayın o iş ters oldu.

Çevrede opet kalmadı ya go yada aytemiz oldu. Aytemiz cumartesi günleri 30 kuruşa yakın
indirim yapıyor. Çevrede uzun zaman kullananlar var sıkıntı yok diyorlar. İnsan güvenemiyor marka algısı yüzünden.

Back