Geri vites

protest60

Aktif Üye
Doblo
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
LAL KIRMIZI
Arkadaşlar yeni bir Doblo kullanıcısıyım.Aracımı alalı 2 ay oldu....Aracım 2014 Doblo Combi 1.3 M.Jet 90 E5 Urban...
Aracım geri viteste hiç gaz vermeden gidiyor ,üstelikte fren debriyaj yapmasam tüm gücü kullanıyor..Bunun Dobloların özelliği olduğunu sanmıyorum...Problem nedir acaba?

Bendede aynısı d3 doblo da baskı balata yeni değişti ama aynen çok güçlü hiç gaz vermediğim halde baya güçlü hareket ediyor hiç gaz vermediğimde bile ayağımı debriyaj dan çekerken çok hafif bir titrmeyle bayağı güçlü bir şekilde kalkış yapıyor

Bendede aynısı d3 doblo da baskı balata yeni değişti ama aynen çok güçlü hiç gaz vermediğim halde baya güçlü hareket ediyor hiç gaz vermediğimde bile ayağımı debriyaj dan çekerken çok hafif bir titrmeyle bayağı güçlü bir şekilde kalkış yapıyor

benimki hiç titreme yapmadan kalkıyor...ama sadece geri viteste yapıyor.

Ben hiç gaz vermeden sadece ayağımı debriyaj dan çekerken hafif bir titreme yapıyorgeri viteste ama sizin dediğiniz gibi çok güçlü bir kalkış oluyor

İlginç...aynı durumu yaşayan başkalarıda var mı acaba?

Baskı Balata Yeniyse Yapar Kardeşim Daha Sonrasında Normale Döner Araç

Baskı Balata Yeniyse Yapar Kardeşim Daha Sonrasında Normale Döner Araç
Teşekkür ederim usta normal dedi ama normal gelmemişti çünkü değiştirmeden önce böyle birşey yoktu birde lastiktenmidir bilmiyorum çünkü çok iyi değiller ama dik bir rampayı dip gaz çıkmaya çalıştığımda ya teker pati çekiyor yada balata bazen hafif sıyırıyor gibi geldi usta volantıda balata ya uyumlu taşlatmıştı ama

Aynı sorunu baskı balatayı değiştirdiğimde yaşamıştım, merak etmeyin kullanıma bağlı olarak normale dönüyor eskiye göre yine hızlı gelecektir bu size hala sorun mu var acaba diye düşündürmesin

Sa
A normal bir durum olduğunu düşünmüyorum
Bir çok dizel araçta durum aynı ve gayet normal bir şey , hatta hafif rampa bile cıkanı var . Malumunuz dizel araçlar tork üretir , gücü ordan geliyor . Benzinli araç olsa durum başka hemen stop eder mesela

Teşekkür ederim.

Back