Geri Görüş Kamerası ve Tavan Aydınlatması

mostin

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine konuya gelicek olursa 2009 model 1.3 mjet aracıma geri görüş kamerası aldım fakat geri vites lambasından beslemeyi düşünüyorum ama montaj yapıldığında beyne zarar verirmi yada arıza lambasını yakırmı ikinci sorum ise aracımın tavan aydınlatmasının otomatı kapıları kitlediğimde devreye girmiyor ve bagaj tavan lambası hiç yanmıyor fakat elektrik geliyor ve ampül sağlam elektirkçiye gösterdim ama otomatın rölesinden olabileceğini söyledi serviste yazılım attırmalısın filan dedi önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

hoşgeldiniz.
geçmiş olsun.

Kardeş hoşgeldin.. Tam Baki abilik konu.. Başlığı görürse mutlaka tatmin edici bir açıklama gelecektir...

geri görüş kamerasını nereden ve kaça aldınız? bende almayı düşünüyorum

İnternette çok çeşidi var...

http://www.hepsiburada.com/liste/harward-hr-gm36-monitor-geri-gorus-kamerasi/productDetails.aspx?productId=otreishrgm36&categoryId=20024965&SKU=OTREISHRGM36&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotreishrgm36%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dgeri%255cu0020g%255cu00f6r%255cu00fc%255cu015f%255cu0020kameras%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch
BURADAN ALDIM FİYATIDA GAYET UYGUN

hoşgeldiniz.yazılarımızda büyük harf kullanmıyoruz.bağırmak anlamına geliyor..geçmiş olsun.

yine iş baki abiye düştü

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine konuya gelicek olursa 2009 model 1.3 mjet aracıma geri görüş kamerası aldım fakat geri vites lambasından beslemeyi düşünüyorum ama montaj yapıldığında beyne zarar verirmi yada arıza lambasını yakırmı ikinci sorum ise aracımın tavan aydınlatmasının otomatı kapıları kitlediğimde devreye girmiyor ve bagaj tavan lambası hiç yanmıyor fakat elektrik geliyor ve ampül sağlam elektirkçiye gösterdim ama otomatın rölesinden olabileceğini söyledi serviste yazılım attırmalısın filan dedi önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Sevgili kardeşim aynen düşündüğün gibi geri görüş kameranın besleme kablolarını geri vites lambasından alacaksın ....Aracının vitesini geri taktığında geri vites lamban yandığında kamerana voltaj gönderecek kameran aktif olacak....arıza lambası vs gibi sorunlar yaratmaz rahat ol...Tavan lamban zaten yanmaz hepsi beraber yansın istiyorsan tavan lambana diğer lambalardan bir kablo çekip araya diot girmelisin ..ama bence gereksiz....bağaj siwicinden uç alıp bagajaj açıldığında yanan led aydınlatma yaparsan çok daha iyi olur bence sitede benim aracın ilgili resimleri var bak istersen....

Geçen ay BİM'den geri sensörü aldım, ancak geçen hafta monte ettirebildim. Çok hoşuma gitti, 140 cm kala konuşmaya başlıyor, 40 cm ve daha yaklaştığında ' Durunuz ' sesli uyarısını yapıyor. Geri vites kablosuna taktırdım. Çok büyük kolaylık. 50 TL'ye aldım. 30 TL'ye monte ettirdim.

Forumda geri vites kamerası montajı ile ilgili detaylı açıklamalarım vardı keşki bir bakınsaydın...30 tele cebinde kalırdı...Çünkü park sensörü montajı ampul takmak kadar basit...neyse hayırlısı olsun....

Edip beybu arada aracınızın arızasını yaptırdınızmı yaptırdıysanız konu hakkında bilgi verirmisiniz...

teşekkür ederim arkadaşlar 1.9 jtd doblom ve 1.3 mjet fiorinom var onlarda park sensörü takılı bu aracımda biraz daha farklı olmasını istedim bu forumu keşfedince işin açığı iştahım kabardı bakalım kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışacağım çok teşekkürler...

Edip beybu arada aracınızın arızasını yaptırdınızmı yaptırdıysanız konu hakkında bilgi verirmisiniz...

evet.bizde merakla bekliyoruz.

Rica ederiz forumumuzda aracınız için birçok konuda bilgi bulabilirsiniz

benım d2 doblo 1.4 de gerı gorus kamerası var oldukca memnumun navıgasyon cıhazına baglı herkese tavsşye ederım....

Back