genel birkac soru

bingolizm

Aktif Üye
Adı
yavuz sultan selim
Modeli
S.A. arkadaşlar her başlığa yorum yapmasamda günlük takip ediyorum burayı dobloyu alalı 8 ay falan oldu benden önceki şahsın aracı kötü kullandığını geç farkettim birkaç sıkıntı var araçta ayrı ayrı başlık acmaktansa bir yerde görüşlerinizi almak istedim araç 1.3 2011 mjet dinamik ruhsatta hp yerine 60 kusur kW yazıyor araci aldığından beri 1500 km yaptım araç 63 bin km..1-debriyaj baskı balatamin değişmesi
gerekiyormus rampalarda falan çok cekiniyorum kaçırıyor baya..bu balata beni ne kadar götürür yani iyice bitik hale gelince nasıl anlarim boyle kullansam bi sure bana başka sıkıntı acarmi (elim sikisik isciyim). 2-on taraftan ses geliyor direksiyonu 2 tarafa çevirincede. frene basiliykende ayni gırt gırt diye bi ses var ..3- aku zayıf çok geç mars alıyor değişmesi gerkiyormus bu şekilde kisa kadar götürürmü beni boyle kullansam mars motoruna zarar verirmi..4- on lastikler 4 aylık kış lastiği bunları yaz kullansam ne olur yazlık lastiğim yok..arkadaşlar bu sorunlardan en onemlisi hangisi hangisi otelenebilir fikirlerinizi bekliyorum saygilar..

Gardasım en kısa zamanfa sanayinin yolunu tutman lazım soyledigin sikayetlet ilerde buyuk hasarlar acar

Balatan fazla goturmez abi seni o sekilde baya kaciriyosa . dreksiyon kutusuna ve fren disklerine balatalatina baktirman lazim obur turlu fazla dayanmaz hicbiri fazla masraf olur sana sonradan

Baski anlattiginiz gibi ise sizi cok fazla goturmez bi yuklenmede siyirir basiniza mast0raf acar

direksityondan gelen ses amortisor takozlarindan geliyordur

1- Normal de debriyaj baskı balata adam akıllı kullanımda 100.000 km'den fazla idare eder, 140.000 km'ye kadar kullanan gördüm internette bazı yorumlarda. Sizden önceki sahibinin hor kullandığı ortada.
2-Aynı sıkıntı biz de de olmuştu direksiyonu çevirdiğimiz zaman katır kutur sesler geliyodu, yanlış hatırlamıyorsam akslardan ve ya bilyelerden kaynaklanmıştı.
3- Akü değiştirmen en iyisi , beklenmedik bi anda yolda kalabilirsin işi garantiye al abi.
4- Kışlık lastikler yazın şişme yapar , yazın kullanırsan dikkatli kullanman lazım aksi takdirde hemen patlayabilir, ve son olarak yol tutuşu düşebilir.

Ayrı ayrı sağolsun canim sıkıldı baya sagolun kardeslerim

ilk önce baskı balatadan başla.cebin müsait oldukça hepsini değiştir.

Back