Gaziantep Wahatsap Gurubu

0506 145 9129 ekle kardesim

@hamzakarakaya il yöneticinizdir. İllerde il yöneticileri bu grupları oluşturabilir sadece kontrol amaçlı. Bu yüzden bu konu başlığı silinecektir.

Lütfen il yöneticiniz ile irtibata geçiniz.

@omercan5827
Ömer kardeşim,

8 yılda birçok sorunla karşılaştık.
Böyle gruplar kurula kurula bölünmeler oldu.
Orada konuşulanları olanları olacakları biz bilemiyoruz sonra TeamDoblo yaptı oluyor.
Mobil uygulamalarımız şuan yayında indirin buradan mesajlaşın.
Durup dururken olmaz demiyoruz.
Her ilde watsap grupları oluyor ama bunları il yöneticileri kuruyor kontrol ediliyor.

Teşekkürler

@kardelenkurt
anladim abi burda bildirim gelmiyor ve bizde takip edemiyoruz bulusma yapamiyoruz hic doblocu arkadasimiz yok her ayribi bas cekiyor memlekette

@omercan5827

Mustafa Abiden sonra Hamza abi tek kaldı. Onunda işleri çok yoğun. Onun için Mehmet Öztürk kardeşimizi yaptık o da kısa süre içinde babasını kaybetti. Allah rahmet eylesin ona da birşey diyemedik. Gaziantep için Hamza abinin yanında bu konuda aktif ve toparlayıcı bir arkadaşımızı yönetici yapabiliriz adaylardan Hamza abininde onayı ile.

Uygulama da bilirim olayını sonra halledeceğiz. Herşey zamanla. Daha bırak uygulamasını forum sitesi olmayan sadece facede olan gruplar var ama bize yavaş yavaş sağlam adımlar ile yürüyoruz.

Son düzenleme:
İl yöneticiniz Mehmet Öztürk'te pc başına geçince geliyor foruma Hamza abi ile buluşma için gerekeni yapacaklar

@omercan5827
bende onu diyorum rafık 🙂
hamza abiye yardımcı olun ben buradan gereken desteği vereceğim. Önemli olan tek elden kontrol altında olması. 😉

@kardelenkurt

Yeriii aha şimdi sende Gaziantepli oldun 🙂 🙂 RAFİK

@m_ates27
abi burada antepli mahkumlar var hatrına bi kahve ısmarlamadığım kaldı antepli diyince rafık diye sarılıp kanka oluyorum 🙂

Teşekkür ederim gadaşim
Allah razi olsun senden.
Kismet olursa İstanbul gidecem Şali günü belli olacak giderken yanina ugricim bende bi emanetin var hem de onu veririm

@m_ates27
abim inşallah sağ selamet başım üstünde yerin var
salı akşama kadar
çarşamba perşembe full evdeyim. cuma çalışıyorum
cumartesi akşam gidiyorum
pazar pazartesi full evdeyim 🙂

Hele bahh Bii haftalık çalışma listesini yazdi yawww 🙂 🙂

@m_ates27
görüşecek diye agam 😀
bize izin vermiyorlar malum olaylardan dolayı

Back