Gaziantep Ecufast

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m_ates27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m_ates27

Fenomen Üye
Doblo
Adı
Mustafa ATEŞ
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Zabıta Memuru
Aracınız
Doblo
Modeli
Dynamic
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
Safari Sarısı
Arkadaşlar Gaziantep @Ecufast bugün acılışı var aynı zaman da araca proğram uyğulayacayız.

İzlenimler ve fotoları burada paylaşacağım.

Gaziantep'e ve sana hayırlı olsun abi. Sponsorumuz ecufast ile büyüyoruz maşallah.

Şimdiden hayırlı olsun mustafa abi.

@m_ates27
Mustafa abi merakla bekliyoruz benim bir sorum vardı daha önce vaktin imkanın olursa sorarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun abi

@Alirüzgar
ali abi sorun olursa ankara ecufast sorulumsu ertan kardeşimize de direkt sorabiliriz şaşmaz da ecufast ankara

Kardelen bir türlü fırsat bulamıyorum araca her bindigimde aklıma geliyor ama bir türlü ecufast e gidemedim telefonlada sorabilirim ama yüzyüze görüşmek daha farklı

@kardelenkurt
Şaşmazın neresinde kardelen ben ivedikte diye biliyordum

@Alirüzgar
cep no verebilirim eve geçince şuan işteyim
istersne yanına git dükkan bizim sitcker kocaman durur
team doblo kurucusu yönlendirdi dersen yardımcı olunacaktır

@Alirüzgar
abi sincandan ankara merkeze giderken şaşmaza giriyorsun 1 değil 2 sokaktan sağa giriyorsun orada

@kardelenkurt
:acpsnr::acpsnr::acpsnr: Bu hafta ordan iki kere geçtim ivedikte diye hiç bakmadımda :bsmagryr::bsmagryr: kardelenkurt senin araçta varmı uygulama

@Alirüzgar
bende başka bir uygulama mevcut eskiden kalan ben de yaptıracağım lakin yeni araç alma durumu var onu bekliyorum

Aslında bende aracı degiştirmeyi düşünüyorum ama ozamana kadar araça keyfiyle bineyim hemde satarken bir artısı olsun

Hem ucufast a hem size hayirli olsun sonuclari merakla bekliyorum...

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür edrim.

@Alirüzgar

Senin soruna gelinçe .

Özellikle senin için sordum. yetkilinin söledigi : Araçdaki yazılımı alıyoruz İtalya merkeze gönderiyoruz oradan araca ve Km ye uygun proğramı bize gönderiyorlar . Km önemli degil ben 350 000 deki araca proğram uyğuladım sorun olmadı dedi.

@m_ates27
Abi çok teşekkür ederim ilgine aynı anda uygulama yapılıyormu yoksa italyadan geri dönüşmü bekleniyor abi birde sen yüklettinmi nasıl abi

@Alirüzgar
Guzel soru abi. Araca gore yazilim italyadan geliyo demis @m_ates27. Yani yazilimin gelmesini bekliyo muyuz aninda uygulama yapiliyomu

@Yay_60
Büyük ihtimal hemen yapılıyordur dünya teknolojiyle küçüldü ama genede bilgimiz olsun uzun sürüyorsa vaktimizi ona göre ayarlayalım

Ben iki hafta önce yaptirdim. Uygulama suresi 45 dk - 1 saat arası sürüyor.

EcuFast kullanan biri olarak tavsiyemdir.

Program hemen geliyor. toplam islem 1.5 saat suruyor

Back