serkanortanca Onursal İzmir Yöneticisi Başka Araç Kayıt 21 Şubat 2013 Mesaj 800 Adı YİĞİT SERKAN ORTANCA Kan Grubu B RH + Şehir İzmir Meslek Özel kolluk Aracınız Başka Araç Modeli Diğer Model Araç Yılı 2007 Renk Metalik Gri 16 Eylül 2015 #21 Mustafa ateş agam nedir bu memleketteki arkadaşların bu deniz aşkı . Herkez tutturmuş bir deniz sevdası çok hoşuma gidiyor
Mustafa ateş agam nedir bu memleketteki arkadaşların bu deniz aşkı . Herkez tutturmuş bir deniz sevdası çok hoşuma gidiyor
serkanortanca Onursal İzmir Yöneticisi Başka Araç Kayıt 21 Şubat 2013 Mesaj 800 Adı YİĞİT SERKAN ORTANCA Kan Grubu B RH + Şehir İzmir Meslek Özel kolluk Aracınız Başka Araç Modeli Diğer Model Araç Yılı 2007 Renk Metalik Gri 16 Eylül 2015 #22 @hamzakarakaya Ben gelmek istiyorum ölmeden
m_ates27 Fenomen Üye Doblo Kayıt 18 Kasım 2014 Mesaj 2.855 Yaş 57 Adı Mustafa ATEŞ Kan Grubu A RH + Şehir Gaziantep Meslek Zabıta Memuru Aracınız Doblo Modeli Dynamic Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2006 Renk Safari Sarısı 17 Eylül 2015 #23 Bizde deniz aşkı bıtmez Serkan en yakın deniz 350 km elimizden gelse her hafta gedek dikk 🙂🙂
mali1957 Aktif Üye Kayıt 5 Eylül 2015 Mesaj 53 Yaş 67 Adı mehmet ali Meslek Emekli Modeli Renk Beyaz 17 Eylül 2015 #24 @hamzakarakaya Daha gelelim 2 ay oldu ama Gözümde tütüyor...Ama artık yerlisi olduğum bu şehirde yabancı gibiyim.o kadar göç aldı ve büyüdü ki yılda bir iki defa gitmekle değişimi yakalayamıyorum... Ancak ana hatlar aklımda...
@hamzakarakaya Daha gelelim 2 ay oldu ama Gözümde tütüyor...Ama artık yerlisi olduğum bu şehirde yabancı gibiyim.o kadar göç aldı ve büyüdü ki yılda bir iki defa gitmekle değişimi yakalayamıyorum... Ancak ana hatlar aklımda...