Gaz pedalında titreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ego85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ego85

Azimli Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2017
Renk
Kahverengi
Öncelikle herkese merhaba yeni doblocu olarak aranıza katılmaktan cok mutluyum.
Sorunum şu kasım ayı basında sıfır bir trekking satın aldım suan 620 km deyim.gaz pedalımında titreme hissediyorum bunu nedeni hakkında bilgi bekliyorum sizlerden.
Fabrika çıkış good year dört mevsim lastik cok sesli bir lastik bu konudada deneyimlerinizi bekliyorum.hayırlı aksamlar.

Aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun. Konuyla alakali bilgi sahibi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

Basimdan gecen olayi anlatayim. Yeni dort mevsim lastik taktirdim. Taktirmadan once gaz pedalim sizinki gibi titriyordu. Lastikci abi on jant yamulmus dedi on jantlari arkaya arkayi one aldi durum duzeldi. Lakin bir kac ay sonra jant masrafimiz var o ayri 🙂

@Ego85
Merhaba abi gaz pedalındaki titreme volanttan olabilir bizdede hafif vardı volanttan çıktı onuda garantiden ücretsiz değiştiriyolar
Lastik olarakda biraz daha yumuşak bi lastik takarsanız ses azalır üzerindeki lastikleri öneriyolar genelde ama benim hiç hoşuma gitmedi

Arkadasım bilgi için tesekkür ederim.en yakında servisi ziyaret edicem.
Googyear lastikler rezalet öteki yolda ne varsa arabada sanki.hemen değişircirecem insallah.

@Ego85
Rica ederim abi güle güle kullanın trekkinginizi biz sattık :-(

@F.Caner

Tesekkür ederim,senin içinde hayırlısı olsun.team doblodan ayrılma araç izlenimlerinden faydalanmak isterim.

Geçmiş olsun hoş geldin aramıza #teamdoblokocaeli41#Raşitemmi

Back