Gaz Kesme Sorunu

SERDARSTC

Azimli Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2015
Renk
beyaz
Selamün aleyküm aracimda 2 . Vites ve sonraki viteslerde duz yolda giderken sanki gaz kesme gibi birsey oluyo hizlanmaya calistikca araba sanki yavaslayip hizlaniyo birden turbo devreden cikip devreyemi giriyo acaba anlayamadik tabi bu olay 2500 3000 devirdeyken oluyo bunlarin sevebi nedir bana yardimci olursaniz sevinirim aracim 2013 175xxx 1.6 doblo teşekkürler.

Serdarstc geçmiş olsun
Aynı problem bendede var araç 3500 devirden sonra kesiyor kendi motor yığma yapıyor resmen turbomu enjektörmü anlamadım yazılımsal bir problemde olabilir bende araç geçmişinde polis ekip otosu olarak kullanılmış çünkü ben salı günü genel 10.000km bakımına gidicem orada turbo enjektör ve beyini kontrol ettiricem problemin nerede olduğunu anlamak için sende bilgi sahibi olursan paylaş benimle araç 2009 model 155.00km 1.9jtd

@SERDARSTC

Senin araç kesiciye giriyo muhtemelen turboda sıkıntı

@Sinan Akbaş
Abi kesici cok ayri bisey bu surekli yapiyo vitesi 4 den 5 e atiyrum hizlanirken oluyo ayni sey 2 den 3 e atiyorum birden kesiyo bazende yokus cikarken boguluyo turbonun devreye yavastan girdigini anlaya biliyosun giderken

Firsat bulamiyorum ustama goturdum bakicaz dedi nerdendir anlayamayiz kurcalamadan dediler bilgisayara takti arıza da vermiyo anlayamadim bakalim anca cumartesiye vericem ama sizde giderseniz bilgilendirin beni belki sorun ayni seyden ola bilir

@SERDARSTC
Giderken 2de falan gaza çok basınca motordan değişik tıs ,fıs gibi yani değişik bi ses geliyomu

@Sinan Akbaş
Hayir gic bir ses gelmiyo sadece gitmekle gitmemek arasinda kaliyo araba

@SERDARSTC
Bizimki 2 de gaza basınca değişik ses yapıyodu. Meğer turbo patlamış
Senin ki turbodada olmayabilir inşallah büyük bişey yoktur

@Sinan Akbaş
İnsallah saolasin valla tek temennim o turbo masraf cikarmasin da ufak biseyle cozeriz insallah

@SERDARSTC
Dua ette turbo olsun bizim turbo patladııydı max 150 200 tl tuttuydu heralde

Bende de aynı sorun başladı normal şehir içi kullanımda saniyelik bir gaz kesilmesi oluyor. Araba yığılıyor gibi oluyor sonra toparlıyor hemen. Acaba farkında değilimde benden mi oluyor dedim. Ev iş arası 10 km en 4 kez oluyor.

hava akışmetreyi bi temizletip tekrar denemenizi öneririm. sonuçta en ucuz yolu bu denemede fayda var. birde akışmetre arızası her bilgisayarda görünmüyor bilginiz olsun.

@YASİNAÇIKYER
Teşekkür ederim en yakın zamanda gideceğim sanayiye

Herkese Merhaba...10 gün oldu 2011 1.6 premio aldım. aracım 147.xxx'de çok sesli çalışıyor ve tekliyor motor. 3.500 deviri geçmiyor ve 3.000'den sonra turbo bir topluyor bir kesiyor. Sorun nedir acaba fikri olan var mı ? Burada-eskişehir- silindir kapağı çatlak bile dediler -_-

Serdarstc geçmiş olsun
Aynı problem bendede var araç 3500 devirden sonra kesiyor kendi motor yığma yapıyor resmen turbomu enjektörmü anlamadım yazılımsal bir problemde olabilir bende araç geçmişinde polis ekip otosu olarak kullanılmış çünkü ben salı günü genel 10.000km bakımına gidicem orada turbo enjektör ve beyini kontrol ettiricem problemin nerede olduğunu anlamak için sende bilgi sahibi olursan paylaş benimle araç 2009 model 155.00km 1.9jtd
Çok normal kesmesi çünkü belli bı devirden sonra turbo basıncı aşırı yukselmemesi için wastegaute turbonun kapakçıklarıni kapatır turbo devreden çıkmış olur bendede 1.9jtd var 2003 model 3500 devirden sonra turbo devreden çıkıyor gibi bı his bırakıyor araba megersem turbo gerçekten de devreden çıkıyormuş

Selamün aleyküm aracimda 2 . Vites ve sonraki viteslerde duz yolda giderken sanki gaz kesme gibi birsey oluyo hizlanmaya calistikca araba sanki yavaslayip hizlaniyo birden turbo devreden cikip devreyemi giriyo acaba anlayamadik tabi bu olay 2500 3000 devirdeyken oluyo bunlarin sevebi nedir bana yardimci olursaniz sevinirim aracim 2013 175xxx 1.6 doblo teşekkürler.
iyi günler aracın sorununu bulabildinizmi benim araçta da aynı problemvar bulamıyor ustalar sebebini

Valla abiler bendede aynı sıkıntı var çözüm bulabildinizmi

Eger ankaradaysaniz bilal gul ustaya ugrayin derim benm aractada buna benzer sorun vardi cekis dusuklugu gaz yememe araci sanki biri arkadan tutuyomus gbi ama bilal ustaya ugradim aracimi biraktim simdi gaza dokunmamla ucusa gecmesi bir oluyor

Nerede bu usta dükkanı nerede

Eger ankaradaysaniz bilal gul ustaya ugrayin derim benm aractada buna benzer sorun vardi cekis dusuklugu gaz yememe araci sanki biri arkadan tutuyomus gbi ama bilal ustaya ugradim aracimi biraktim simdi gaza dokunmamla ucusa gecmesi bir oluyor
Telefon numarasını verseniz yada adresi

Back