Z zikke Azimli Üye Kayıt 18 Eylül 2012 Mesaj 32 5 Aralık 2012 #1 0 km araçta yapılacak ses sistemi değişikliği hangi hallerde garantiyi etkiler acaba bilgi vermenizi rica ederim. teşekkürler.
0 km araçta yapılacak ses sistemi değişikliği hangi hallerde garantiyi etkiler acaba bilgi vermenizi rica ederim. teşekkürler.
Fethi KORKUT Onursal Bursa Yöneticisi Onursal Danışman Yönetici Başka Araç Kayıt 21 Kasım 2011 Mesaj 1.266 Adı Fethi Kan Grubu 0 - Şehir Bursa Meslek Serbest Aracınız Başka Araç Modeli Diğer Model Araç Yılı 2013 Renk Beyaz 5 Aralık 2012 #2 baki abinin uzmanlık alanı bu işler akşam geldiğinde cevaplayacaktır.
DoBLo_cU Daimi Üye Kayıt 31 Mayıs 2011 Mesaj 215 Yaş 42 Adı Doblocu Modeli Renk Siyah 5 Aralık 2012 #3 Kimi servis bozulu diyor kimiside bozulmaz diyor.En iyisi malzemeyi alıp montajı servise yaptırmak
MEHMET78 KARABÜK YÖNETİCİSİ Yetkili Kişi Yönetici Başka Araç Kayıt 14 Aralık 2011 Mesaj 10.726 Adı MEHMET Kan Grubu B RH + Şehir Karabük Aracınız Başka Araç Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2016 Renk BEYAZ 5 Aralık 2012 #4 Kimi servis bozulu diyor kimiside bozulmaz diyor.En iyisi malzemeyi alıp montajı servise yaptırmak Hepsini görüntüle... evet serviste yaptırırsanız sıkıntı olmaz.
Kimi servis bozulu diyor kimiside bozulmaz diyor.En iyisi malzemeyi alıp montajı servise yaptırmak Hepsini görüntüle... evet serviste yaptırırsanız sıkıntı olmaz.
S Silinmiş Hesap Yeni Üye Kayıt 18 Mart 2010 Mesaj 0 5 Aralık 2012 #5 ben sıfır aldıgım gün kendim taktım bi sıkıntı cıkmadı garantiden birkaç şeyde deyişti halende devam ediyor sıkıtı yok. ama sen genede sevise sor yada bilene hasan abi
ben sıfır aldıgım gün kendim taktım bi sıkıntı cıkmadı garantiden birkaç şeyde deyişti halende devam ediyor sıkıtı yok. ama sen genede sevise sor yada bilene hasan abi