GARANTİ BOZULMASI

ceyhun-24

Aktif Üye
Merhaba,

Arkadaşar sizlerden bir bilgi daha isteyeceğim veya düşünce alış verişi ,

Üstat lara aracım 18,000binde 20,000 bakımı geliyor ilk 10,000 bakımını serviste yaptırdım ancak servis ücretleri gerçekten çok yüksek bugun fiyat aldım 345 tl ye 20,000 bakımı yapılıyor benim çok güvendiğim bir ustam var onda aynı orjinal parçalar kullanılarak 20,000 bakımı 170 tl ye felan geliyor şimdi kritik soru şu aracımı serviste bakımı yapmassam garantisi bozuluyor zaten şu anda çoğu aksam garantiden çıktı sebebi ise tesiat jant lastik vs sadece motor garantisi var sizce garantiyi bozayımmı bu araç bana sorun çıkarırımı ilerleyen zamanlarda 2011 model d2 aracım 1,3 dizel

Merhaba,

Üstat lara aracım 18,000binde 20,000 bakımı geliyor ilk 10,000 bakımını serviste yaptırdım ancak servis ücretleri gerçekten çok yüksek bugun fiyat aldım 345 tl ye 20,000 bakımı yapılıyor benim çok güvendiğim bir ustam var onda aynı orjinal parçalar kullanılarak 20,000 bakımı 170 tl ye felan geliyor şimdi kritik soru şu aracımı serviste bakımı yapmassam garantisi bozuluyor zaten şu anda çoğu aksam garantiden çıktı sebebi ise tesiat jant lastik vs sadece motor garantisi var sizce garantiyi bozayımmı bu araç bana sorun çıkarırımı ilerleyen zamanlarda 2011 model d2 aracım 1,3 dizel

dediğinize göre arabanızın diğer aksamları garantien çıkmış dediğinize doblolarda kronik bi arıza yok çıkarsanız bişey olmaz ama ne bileyim çıkarmamakta yararına olur aslında ama şu gerçek dışarda servisten çok daha kaliteli ustalar var

bana göre aracınızın garantisi bitene kadar bakımları serviste yaptırın garanti bittimi sanayi devam 😀

aracını garantiden çıkartma.ne olur ne olmaz.

ben olsam garantiden çıkartmam ... ne olur ne olmaz... arada çok da bi fark yok garantiyi bozacak kadar bence...

garantiyi kesinlikle bozma..olurda... fiatla bir şekilde haklı olduğun bir durumda karşılaşırsan....haksız duruma düşersin...hiç bir tutunacak dalın olmaz...100 lira,,,150 lira gibi fark çok pahalıya gelir...bende zamanında büyük sorunlar yaşadım..ama servisle aramı hiç koparmadım...böyle yapmakla çok büyük kazanç elde ettim....haklı olduğum konularımda fiat bana haklarımı sonuna kadar vermekle sorumluluklarını yerine getirdi..tek yapacağın..her serviste isteklerini araç kabul evraklarına işlet...ki elinde belge olsun..

Merhaba,

beykozlu hemşerim.....kim bu ustan ismi ne de bakayım bana...

Arif dermiş😀😀😀😀 ajajajahahaha

olacağa bak sen....

ben yatıyom ii geceler hepinise.yarın görüsürüz

bay bay pış pış..*bye*

yok arif değil ümraniye sanayide ismail usta bu zamana kadar hep onda yaptırdım malzemeleri gider kendim alırım kendi arabası gibi ilgilenir bakalım hayırlısı şunun şurasında bakıma az kaldı oz amana kadar düşünmeye devam

yok arif değil ümraniye sanayide ismail usta bu zamana kadar hep onda yaptırdım malzemeleri gider kendim alırım kendi arabası gibi ilgilenir bakalım hayırlısı şunun şurasında bakıma az kaldı oz amana kadar düşünmeye devam

sen bakımları serviste yaptır ama biyerinde kullanıcı hatası yüzünden bozulursa ustanda yaptırırsın

Back