D3Kasa 2013 doblo frene basınca sol arkadan kırt kırt diye ses geliyor. Bakıma götürdüm. Fren sistemine bakıldı ayarları yapıldı. Hala şikayet devam ediyor. Acaba bu tip sorunun kaynağı ne olabilir.
Servise gitmedim. Başka bir ustaya tekrar gittim. Arkadaş Arka fren kampanaları taşlandı. Güzelim balatalar değiştirildi. Yetmedi ön fren balataları da değişti ama ne çare ses daha da belirgin hale geldi. İyice arttı. Tekrar bayram sonrası başka çareler arayacağım. İlginize teşekkür ederim.
Geçmiş olsun tekerlek bilyesi olabilir mi ? Kesin olarak bilmiyorum ama Amortisörler yada amortisör takozları ile de alakalı da olabilir iyice bir kontrol ettirmek şart diye düşünüyorum
tekrar geçmiş olsun İstanbul' da Sponsorlarımızdan GÜRSES OTO Fiat Yetkili Servisi var birde ordan yardım alın isterseniz
tekrar geçmiş olsun
Yok arkadaşım ani frene basma değil. El freni ile denediğimde de oluyor. Bugün bir arkadaşın tavsiyesi ile başka bir servise gittim orada da tam teşhis konmadı ama fren kampanası olabilmiş. Bayram sonrası bakacaklar. Teşekkürler ederim ilginize.