fren sinyal ve geri viteslere led ampül nasıl yaparım?

2012 doblo premio

Saygın Üye
Adı
Selçuk
Modeli
Renk
Beyaz
Arkadaşlar doblomun fren,sinyal,geri vites ve parkları led ampül ile değiştirmek istiyorum.
İnternette dolaşır iken resminlerini eklediğim led ampülleri buldum;bunlardan nasıl temin ederim.Ayrıca bu tür ampüllerin arıza lambasını yaktığı söyleniyor nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyalar

• 2015-01-15 20.54.25.png
    2015-01-15 20.54.25.png
    70,2 KB · Okunma: 50
  • 2015-01-15 20.53.52.png
    2015-01-15 20.53.52.png
    108,2 KB · Okunma: 40
Arıza lambası yakmaması için normal ampüllerden 2 katı para istiyor oto aksesuarcılar hocam.

En basitinden bagaj ampüllerini değiştirdim 15lira verdim 2 tanesine. Beyaz yaptırmıştım.

Diğer konu ise bende kapılar açılınca 4ler yansın istiyorum ama yapmak zor sanırım.

Benim aracim d1 aracima alarm taktirdim.kapilari acinca 4luler yaniyor.aracdan inince 10 saniye icinde kilitlemezsen otomatik kilitliyor. Ama sizin aracda orjinal anahtardan kumandali kilit oldugu icin bi oto elektrikci ile gorusun derim...

Bu ampul konusuna gelince gitti gidiyor dan siparis verebilirsiniz yada aksesuarcilara bi bakin derim gitti gidiyorda 50tl gorunuyor

Çok teşekkür ederim arkadaşlar;başka fikri olan varmı acaba?

Sizin fikrinizden sonra bu ampullerden bende aradim ama cevremdeki modifiyecilerde bulamadim ancak internette var tane fiyati 20 tl 25tl den basliyor. Yani arka sinyal stop sis geri vites bunlar 150 tl civarina geliyo cok pahali

@Yay_60
aliexpress ten bakım orda nerdeyse yarı fiyatına

Led ampuller ariza isigi yakiyor. Ariza isigi yakmayanlar ise oldukca pahali . Arka cift devreli ampullerde şaşı ampul eğer alacak olursaniz aklinizda bulunsun

Resmini koyduğum ampül şaşı tırnaklı bunlardan alıp denemek lazım o zaman

Bilmiyorum iste görüpte alsan daha saglikli olur

@ANLOVE

Şerit led uygulaması daha ucuza mal olurdu ben bagajda iki tarafada beyaz led yaptım harika oldu.

Back