FREN HİDROLİĞİ ARIZASI

[QUOsıkıntıoblo3535, post: 206493, member: 12667"]Debriyajda sıkıntı varmı peki[/QUOTE]
Yok sıkıntı

bende aynı sorunla karşılaştım debriyaj merkezinden sol alttan kaçırdığı fark etiim

Ani azalmanin bir nedeni var.
a) sistemde kaçak var . Doblolarsa ℅5 ihtimal
b) debriyaj üst merkezindeki oring keçe bozulmuş. Azar azar kaçırıyor. Kronik arıza dır.

@arda2000

Maliyeti ne tutar?

@mesut170
üst merkez+fren hidroliğini geçen kasım ayında değiştirdim bende 120 liraya

@aozgur

Teşekkür ederim

@mesut170

Tanıdık bir motor ustası , yada fren tamiri yapan yerde 60-90 TL arasında değişir.
Servisi bilmiyorum. Parça ucuz ama sokup takması ölümdür.Eğer üst merkezde problem varsa debriyaj pedalı sertleşme yapar.

2 ay önce d2 debriyaj üst merkez orjinal 140 tl alındı ve 70 tl işçilikle takıldı

@arda2000

Debriyajda bi sıkıntı yok gayet normal

ARKADAŞLAR MERHABA DİYEYİM UMARIM HERKES İYİ KAZASIZ BELASIZ GÜNLER ALAH SAĞLIK VERSİN

BİR SIKINTIM VAR ARAÇ FRENE BASINCA BİR KAÇ SN DEN SONRA ŞİŞME VE SANKİ AZ TUTUYOR GİBİ BİR DURUM OLUYOR AYAĞIMI PEDALDAN KALDIRIP TEKRAR BASINCA GEÇİYOR DİSKLER YENİ DEĞİŞTİ.BALATALARDA ÜZERİNDE İDİ AMA YENİ ZATEN BU SIKINTI DİSK DEĞİŞİMİNDEN ÖNCE VARDI ACABA BALATA OLABİLİRMİ SORUN NEDİR BAŞINA GELEN VARMI

Fren hidroliğini değiştirdiniz mi hocam belki nemlenmiş olabilir?

serviste arkadaşım var BANOTO BURSADA NORMAL DEDİ AMA 3 YILDIR BENDE ARACIM SON ALTI AYDIR BÖYLE YAPIYOR

@zafix1
hidroliği değiştirin 2 yılda değiştirilmesi gerekiyor normalde.

hidrolik eksikse yapar. wastanhause hava kaçırıyor olabilir. içinde bulunan kauççuk şamyel delinmiş olabilir. tabi ihtimal

Sorunun bir kısmı tamam sadece pedala gelen ABS benzeri vuruntu var

Fren hidroliği ne kadar lazım d4 için

BİR SIKINTIM VAR ARAÇ FRENE BASINCA BİR KAÇ SN DEN SONRA ŞİŞME VE SANKİ AZ TUTUYOR GİBİ BİR DURUM OLUYOR AYAĞIMI PEDALDAN KALDIRIP TEKRAR BASINCA GEÇİYOR DİSKLER YENİ DEĞİŞTİ.BALATALARDA ÜZERİNDE İDİ AMA YENİ ZATEN BU SIKINTI DİSK DEĞİŞİMİNDEN ÖNCE VARDI ACABA BALATA OLABİLİRMİ SORUN NEDİR BAŞINA GELEN VARMI
Aynı sıkıntıyı zaman zaman bende yaşıyorum. Hidroliği mi değiştiniz? Nasıl bir çözüm buldunuz?

Back