FREN BALATASI VE GARANTİ

merhaba arakadaşlar benim doblo 1/6 elegance maxi 89000km cik cik ses geliyodu kavaklıdere fiat servis müslüm beyle görüştüm bugün 2adet büyük disk ve balata değişimine 650tl istedi.fakat herzamanki servisim olan tan otoyla görüştüm oda büyük boy disk balata değişimi 600tl fiyat aldım.napayım sizce.

tan oto da yetkili servis sanırım.her ikiside yetkili servis olduktan sonra ucuz olanı tercih etmen gerekir.ama kavaklıdere de o 50 lirayı keser sanırım.sen bilirsin.

bir gösterin bakalım belki disklerin değişmesine gerek yoktur.

merhaba arkadaşlar teşekkürederim disk balatalar değişti ses gitti.600tl ile fiat tan oto servisde halloldu.

Hayırlısı olsun

Benimde balatalar bitmiş değiştirmek gerekiyor, 180 tl istediler çok değil mi? Dışarıda kaça yaparlar acaba.

Benimde balatalar bitmiş değiştirmek gerekiyor, 180 tl istediler çok değil mi? Dışarıda kaça yaparlar acaba.

çokta servisler öyle maalesef.internette opar 80 tl idi.20 de ustalık deyin 100 tl ye biter.

ben de bugün kış lastiğini taktırdım .usta balatalar bitmiş dedi .kale marka balata işçilik dahil 85 tlye değiştirdi .30000 km gider dedi .sizce fiyat nasıl ?

ben de bugün kış lastiğini taktırdım .usta balatalar bitmiş dedi .kale marka balata işçilik dahil 85 tlye değiştirdi .30000 km gider dedi .sizce fiyat nasıl ?

valla opar kutusu bir nevi bir piyango.içinden oparda çıkar kalede çıkar bosch da çıkar ama bosch genelde kendi kutusundan çıkar.

hacı serviste balata 39 lira işçilik 39 lira toplu sonuçlarda 78 lira ile servis fren balatasında şampiyon.

50 bin bakımında bi piyangoda ben çektim,opar kutusundan kale çıktı.(üstünde opar yazıyor).50 bin km kullandım 100 bin de değiştim.değişmesem temiz 10 bin daha giderdi.

işin komik tarafı 100 bin çekilişinde bosch çıktı ama kutusuna dikkat etmedim.yalan iftira olmasın.

velhasıl-ı kelam kale balata kullanımına göre 60 bin km ye kadar yol yapabilir.bosch balataya göre bazı avantajları var.misal kolay kolay ses yapmaz.ben memnun kaldım vesselam!

benim ustada trv ler iyi dedi ama parça aldığım yerde mga idi sanırın.ondan taktık.hiç trv kullanan oldu mu.parçacı boşlarda sıkıntı var diye vermedi.

bosch'un d2 balatalarında bi sıkıntı yok.bazen ses yapabiliyor ama öyle rahatsız edici bişey değil.

bosch'un d2 balatalarında bi sıkıntı yok.bazen ses yapabiliyor ama öyle rahatsız edici bişey değil.

d3 için söyledi raptorum.d2 ve d1 için bir şey söyledi.

servis aracım için lancia ön balata seti için 160tl parça 25tl işçilik istedi normalmi bu parça dışarda satılırmı 🙂

S.a. arkadaşlar d3 debriyaj balatasinda fiyat nedir bilgisi olan varmi

@DobloFAN
çok para. dışarıda opar daha uygun bulursunuz.

@MEHMET78

sanayide yaptırdım bugün 80 lira opar balata takımı 30tl işçilik verdim

Back