FOLLOW ME HOME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vural

Azimli Üye
follow me home nasıl çalışıyor arkadaşlar bn herzaman çalıştıramıyorum arada sırada denk gelirse oluyor

lütfen konuları uygun yerlerine açalım......konu tarafımdan taşınmıştır.........

kontağı kapattıktan sonra selektör yapar gibi kolu kendinize çekin her çektiğinizde 30 sn artacaktır

kontağı kapattıktan sonra selektör yapar gibi kolu kendinize çekin her çektiğinizde 30 sn artacaktır

dur ben deneyim.. arabayı çalıştırcakmıyız ? yoksa kontagı açıp kapatmak yeterli oluyor mu ?

kontağı kapadıktan 1,5 dakika içinde çekiceksin kolu. yoksa açmaz. maksimum 1,5 dakikada da söner.

kontağı kapadıktan 1,5 dakika içinde çekiceksin kolu. yoksa açmaz. maksimum 1,5 dakikada da söner.

*tup*

denedim oldu 60sn yaptım ama 60 sn sürmedi gibi

sürmüstür ismail

durup onu mu saydın ismail kardeşim. 🙂🙂
farlar sönene kadar eve girdin girdin. giremedin arabayı uzağa parkediyosun demektir. :korsan:

durup onu mu saydın ismail kardeşim. 🙂🙂
farlar sönene kadar eve girdin girdin. giremedin arabayı uzağa parkediyosun demektir. :korsan:

saymadım da 60sn yaptım 15 sn fln arbada ugraştım orasıyla burasıyla eve gidiyordum anında söndü ışık ondan dedim

kontağı kapatıp aracın içinde bekle. yaklaşık 1.5 dakika sonra çıt diye bi ses gelir. o ses gelene kadar (kapıları açmamak şartıyla) camları falan indirip kaldırabilirsin. follow me home olayı da sen kolu kontağı kapattıktan ne kadar sonra çekersen çek o 1.5 dakikalık zaman dolduğunda otomatikmen kapanır. yani sen açtıktan sonra 1.5 dakika beklemez. onun süresi sabit. bir başka deyişle sen ona ayak uydurcaksın o sana değil🙂🙂

Back