Follow Me Home Modulu D3 Araca Nasil Baglanir

free_turk

Azimli Üye
Adı
Mustafa Ünal
Meslek
Demirci
Modeli
Renk
632
arkadaslar aracimda zaten follow me home far kolunu cekince yaniyor. Ama ben kapi ozelligiyle calisan modul aldim baglanti hakkinda bilgisi olup yardimci olabilen arkadas olursa cok makbule gecer.simdiden teskkurler

Oncelikle hayırlı olsun. Aldığın modül ne işe yarıyor?

hali hazirda aracta selektor kolunu cekince follow me var. Ama biz bu modulle kapilar kilitlenip acilinca isiklar yansin dye baglanti yaptik.

hayırlı olsun. güle güle kullanın.

merhabalar hangi modülü aldınız acaba linki varmıdır bide montaja ne kadar ücret verdiniz

Valla sağlam bişey olduysa bende yaparım . Hangi Modülu Kullandıniz ? Nasıl Baglantı Yapdınız ? Bizlerle Paylaşırmısınız ?

Merhaba, hangi ürünü kullandınız. Bağlantı konusunda detaylı bilgi vermeniz mümkünmü ?

mertmod dan aldim urunu mersinden. Gayette memnunum.
ancak bazi uyumsuzluklar mevcut mesela parklarda hic sigorta yok koldan tetikle calisiyo ugrastiriyo ama degiyo

whatsapptan videosunu gonderebilirim

cok ehil bi elektrikci olmasi sart detay verebilirim tabiki.

Bağlantının çoğu hakkında bilgim var aslında. Sadece tetik ve kontak olayını nasıl yaptınız onu merak ediyorum. Teşekkürler.

gayet güzel olmuş

Bundan 1 hafta önce yakıt aldım kontağı açtım follow me home yazmıştı ama ben anlamadım ne oluyor bu yazi

Hiç bana göre değil o farın söndüğünü görmeden valla billa ayrilmam aracin başucundan 🙂 .Hayirli olsun.

@sukru56
🙂

@free_turk
İç aydınlatmalaramı bağladınız acaba ?

modulu sigorta tablosunun oraya yerlestrdik. Farlara modulden sigortalara direk elektrik verdik. Kontak tetiginide kontagi acinca elektrik veren herhangi bi sigortadan aldik. Asil mesele park tetigi.onun icin de kollarin bagli oldugu yeri komple soktuk. Bu arada park eksi tetikle calisiyo bilginize .

ve kilit tetiginide arka surgulu kapidan aldik

Back