Fitil Altı Cam Rüzgarlığı

Tutkun

Saygın Üye
Adı
Serhan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
kurşun gri
Selam arkadaslar D4 dobloya cam rüzgarlığı almak istiyorum 4 parça.
ama bu yapışanlardan degilde cam fitili arasına gecenler vardı bulabilirmiyim istedigim gibi cam rüzgarlığı.?

@Tutkun
Genelde yapıştırmalı olanlardan var.Senin dediğin ilk çıkan modellerdi sanırım

@mesut170
Ewet kartal'larda felan vardı.
dobloya gore bulunurmu acaba

d 1 e göre vardı ama d3-d4 lere göre hiç görmedim ayrıca onlar cam motorunu zorluyor cam sıkıştığı için.

@MEHMET78
Anladim saolasin yapistirmak istemiyorum çok uzun şure kalinca boyaya zarar veriyor dediler yapmayacaz o zaman

yeni serilerde hiç görmedim yeni aldım bantlı

@Tutkun
Ben kullaniyorum yapiskanli once bi tane taktim soldu sökmek zorunda kaldim boyaya hic bi zarari olmadi. Asagi yukari 1 yil kalmisti. Simdi yenisini yapistirdim onda bi sorun yok cok sukur. Fitile gecmeli olanlardan yok maalesef

ben taktırdım d3 e takımı elli tl.ancak seyir esnasında tıkırtı ve ıslık sesi yapıyor.artıları görüntüden öte yağmurda camları araladığınızda içeri su girmiyor.

@eternity3437
O takmayla alakali abi bence bende sadece sag arka kapidan tikirti geliyo o da arka kisminin yapiskani gitmis sanirim. Islik sesi yok suan

@Tutkun
bende 5 yıldır var. doludan geçen sene ön camlardakinin biri kırıldı. arkaların yapışkanı iyi değilmiş çıktı. çift taraflı bantla yapma fırsatım olmadı. sonax boya koruma yaptırırken kala rüzgarlığıda çıkarttırdım boyada hiçbir sıkıntı yok. tek bir tane buldum kırılanın yerine ama aynısı değil. sırıtırmı bilmiyorum. yeni takım mı alsam diye de takmadım. ama boyada sıkıntı olmuyor merak etmeyin.

@MEHMET78
Takim al abi siritir. Zaten 50 lira bise

Fitil arasına girenlerden piyasada yok gibi belki elinde kalan olmuştur. Ama tavsiye etmem cam motorunu zorluyor. Zaten motorlar zayıf film çektirdim o bile zorluyor. Klasik fiat

En iyisi yapışkanlı almak. Birde 3 m bantla yapıştırın sağlam olsun.

@fatihtr
Cam filminin ne kalinligi ne agirligi varda zorluyo abi bende niye yok bu sorun 😀 bence sende baska bi sikinti var

Kalitesiz cam filmleri kalın oluyor. Araya da toz girdimi motoru zorluyor tecrüe ile sabittir. Dobloyu 50 tl ye de filmli yaparsın 500 tl ye de. Birinde garanti yok birinde 5 yıl garanti.

Yıl ve fiyatları örnek verdim esnafa göre değişir.

@fatihtr
Ben sadece on iki cama 80 tl verdim

@Tutkun
Yapıştırma olanlar hem işlev hemde görüntü anlamında daha güzel boyayada hiçbir zararı yok.

Back