2 adet aldım 2side aynı şekildeKutusu duruyor mu beyaz olanın?
Duruyorsa çekip atabilir misiniz?
2 adet aldım. 2side aynı.Kutusu duruyor mu beyaz olanın?
Duruyorsa çekip atabilir misiniz?
Kutusu duruyor mu beyaz olanın?
Duruyorsa çekip atabilir misiniz
Bana sahte filtre gibi geldi.2 adet aldım 2side aynı şekilde
2 adet aldım. 2side aynı. 39831 dosyayı görüntüle39832 dosyayı görüntüle39833 dosyayı görüntüle39834 dosyayı görüntüle39835 dosyayı görüntüle
Aynısı içi başka kutu opar konulmuş gibi. Geri iademi edeyim yoksa kalsınmı. Adet fiyatı 30 TL.Önceden aldığım mann filtrenin resimlerini buldum.
39843 dosyayı görüntüle39844 dosyayı görüntüle39845 dosyayı görüntüle39846 dosyayı görüntüle
Halen daha satışta.Önceden aldığım mann filtrenin resimlerini buldum.
39843 dosyayı görüntüle39844 dosyayı görüntüle39845 dosyayı görüntüle39846 dosyayı görüntüle
Hocam bence iade edin paranızı alın üstüne biraz daha koyar orjinalini alırsınızAynısı içi başka kutu opar konulmuş gibi. Geri iademi edeyim yoksa kalsınmı. Adet fiyatı 30 TL.
Aynısı olması imkansız iç piyasada 120-150 arası dış piyasada 12 euro civarı. Hem opar kendi filtresini üretebiliyor diye biliyorum neden mann’dan alsın? Alacaksa ufi varken mann’dan almazlar.Aynısı içi başka kutu opar konulmuş gibi. Geri iademi edeyim yoksa kalsınmı. Adet fiyatı 30 TL.
Orijinal filitreyi servis dışında bulamazsınız.Servislerde ki yedek parça fiyatıyla sanayideki arasında çok fark yok aracınıza yazık etmeyin bakımını dışarda yaptırıyorsanız en azından filitrelerinizi servisten satın alın.Serviste takılan filitre ile aracımın ilk yıl bakımınd takılan hava filitresini kendi gözümle gördüm birebir aynıydı.Hava filitresini 5 bin km olunca değiştirmek için sanayiden orijnal diye aldığım hava filitresi sizin resimde gösterdiğinize benzer şekilde beyazdı serviste takılan siyahtı.Aracınızı riske atmayın servisten alın filitreleri.Herkese hayırlı işler. 39829 dosyayı görüntüle39830 dosyayı görüntüle
2013 Dobloya internetten opar hava filresi aldım.
Eskisinin alt kısmı siyah sünger
Yeni aldığımın altı elyaf gibi bir şey sahtemi yoksa normalmi.39828 dosyayı görüntüle