Fiat Yetkili Servis Doblomda Yazılım Var Dedi

@duhan13
abi gerek duyuyomusun ki yav sende 1.6 motor +turboda var 🙂 bende 1.9 turbo yok yaluğuz 105 beygir 😀

insanoğlu hep bi fazlasını istiyo be abi 😀

1.9 motorda turbo yoksa nasil 105 beygir oluyo 🙂

@Fethi KORKUT
benim araba son düz motorlardan fethi abi 🙂

1,6 çipsiz manyak zaten çiplisi nasıl olur ki.

Sonu başı farketmez gülüm 🙂 turbo besleme yoksa araç 63 beygirdir. JTD ise yani unijet turbo dizel ise 105 beygirdir. Onlar da 2001 modellerde 101 beygirdir.

Arkadaşlar ecufast ten başkası yalan ve şu zamana kadar 3 ayrı aracıma ecufast ten yazılım artırdım yakıt anlaminda çok farkediliyor en az %20 daha az yakıyor çekiş olayına gelirsek ilk 3 vites araba çıldırıyor. Yilda 20.000km den fazla yol yapıyorsanız yakıttan ilk sene verdiğiniz parayı çıkartır.

@byzgn
Arkadaşım bunu hangi il ilçe deki hangi servis söyledi ?
Bakın birde kullanıcılar bu iş iyi olsa servisler yapardı onlar neden yapmadan piyasaya sürmüşler diyorlardı
İşte bunun için en başta yapsalar şimdi nasıl para kazanacaklardı.

Birmot servisi yazılım atıyor mu 2009 D2

@Beylerce
Servisler Yazılım atmaz sponsor ecofast

900 tl çok yüksek fiyat çekiyorlar sponsor olsa ne olur.

@kartal_19
sponsor olsa ne olur dediğiniz firma ecufast mi?
ecufast herkese 600 tl ye
team doblo ya 500 tl ye yapıyor?
siz kimden aldınız bu fiyatı?
aracınızda team doblo sticker varsa istediğiniz şubeden 500 tl ye yaptırabilirsiniz

@kartal_19
sponsor olursa çok şey oluyo ekonomik oluyo ben yaptırdım kurucumuzun dediği fiyata linke tıklayarak
(link)
konuya bakabilirsiniz⤵
profil ayarlarınızdan avatar yükleyin lütfen.
FB_IMG_1496702404328.jpg

@kardelenkurt
bir kaç ay önce kocaeli ecufast sponsorluk değil teamdobloyu bile bilmiyordu şuan durum ne bilmiyorum

@cihatbayir
böyle bir sorunda bizleri anında bilgilendirirseniz özellikle @serdarengin ve @kardelenkurt abilerimize bilgi verirseniz anında çözüm bulunur

Back