FİAT TİPO

kursatakc

Daimi Üye
değerli abilerim ve sevgili kardeşlerim babam okula gidip gelmem için bana araba almaya karar verdi miktar 10000 tl idi benimde gönlüm fiat tipodan yana sizede danışmak istedim tiponun iyi veya kötü özellkilerini yazaarsanız çok sevinirim şimdiden saygılar

güzel arabadır ben tavsiye ederim

değerli abilerim ve sevgili kardeşlerim babam okula gidip gelmem için bana araba almaya karar verdi miktar 10000 tl idi benimde gönlüm fiat tipodan yana sizede danışmak istedim tiponun iyi veya kötü özellkilerini yazaarsanız çok sevinirim şimdiden saygılar

çok anladığım bir mevzu değil ama.. 10000 ti bütçem olsa ben tipo almazdım.. ikinci el piyayasası zayıf diye düşünüyorum...

mehmet abi ben al sat çı değilim aldımsa en az 5 sene binerim o yöden sıkıntı yok

sadece satma yönü değil de 10000 civarında farkılı secenekleride düşünülebilir diyorum...

Güzel arabadır 1998 de gökyüzü mavisi rengini slx modelini almıştım süper araçtır. Ama ikinci eli ağırdır

mehmet abi ben al sat çı değilim aldımsa en az 5 sene binerim o yöden sıkıntı yok

kardeşim ayrıca al satçı olman gerekmiyor... bir araç aynı zamanda bir sermayedir.. bir sıkıntın oldu (inşallah olmasında) satman icap etti hemen paraya çevirebileceğin nitelikte olmaz tipo.. birde böyle düşün...

Fiat Albeya 🙂))

80 model mercedes var. 123 kasa. 240 D. ön camlar otomatik. koltuklar kumaş deri karışımı. onu verelim sana kürşatım 🙂 hem mazot piyasasını da kovalamana gerek yok. depoda sıvı birşeyler olsun araç gidiyo. :korsan:
10 numara yağ, yanık yağ, kızartma yağı, kalorifer yakıtı vs. her şeyi yakıyo. çekişten de düşmüyo 🙂🙂🙂
*hehe*

sonradan açma palio alabilirsiniz gayet uygun olur

şu tarz:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-palio-van-ticari-47168326/detay

80 model mercedes var. 123 kasa. 240 D. ön camlar otomatik. koltuklar kumaş deri karışımı. onu verelim sana kürşatım 🙂 hem mazot piyasasını da kovalamana gerek yok. depoda sıvı birşeyler olsun araç gidiyo. :korsan:
10 numara yağ, yanık yağ, kızartma yağı, kalorifer yakıtı vs. her şeyi yakıyo. çekişten de düşmüyo 🙂🙂🙂
*hehe*

Fethinin verdiği şu değerli bilgiler için ayrıca bir teşekkür daha etmen lazım kürşat... :korsan:*hehe*

evet palio daha iyi olabilir.

palio olabilir ama ilandaki olmaz. camlar ruhsata işli değilmiş. ufak tefek masraf var diyo. onun ufak tefeği 2-3 bin lirayı bulur.

*hehe*

Fethinin verdiği şu değerli bilgiler için ayrıca bir teşekkür daha etmen lazım kürşat... :korsan:*hehe*

araç nasıl ama mehmet ali abi. on numara. her türlü sıvı ile ilerliyo :korsan: bizzat test edildi.

palio olabilir ama ilandaki olmaz. camlar ruhsata işli değilmiş. ufak tefek masraf var diyo. onun ufak tefeği 2-3 bin lirayı bulur.
tabiki, maksat örnek olsun diye onu koydum

anladım hanefi ben seni. hani onu düşünmesin diye söyledim ben onları. arkası açma olmayanlardan da bulabilir. biraz daha düşük modelli. hem kafası rahat olur. sonuçta arkası kapalı olanlar da kamyonet geçiyo.

Back