değerli abilerim ve sevgili kardeşlerim babam okula gidip gelmem için bana araba almaya karar verdi miktar 10000 tl idi benimde gönlüm fiat tipodan yana sizede danışmak istedim tiponun iyi veya kötü özellkilerini yazaarsanız çok sevinirim şimdiden saygılar
mehmet abi ben al sat çı değilim aldımsa en az 5 sene binerim o yöden sıkıntı yok
mehmet abi ben al sat çı değilim aldımsa en az 5 sene binerim o yöden sıkıntı yok
mehmet abi başka hangi seçenekler varmehmet abi ben al sat çı değilim aldımsa en az 5 sene binerim o yöden sıkıntı yok
sadece satma yönü değil de 10000 civarında farkılı secenekleride düşünülebilir diyorum...
80 model mercedes var. 123 kasa. 240 D. ön camlar otomatik. koltuklar kumaş deri karışımı. onu verelim sana kürşatım 🙂 hem mazot piyasasını da kovalamana gerek yok. depoda sıvı birşeyler olsun araç gidiyo. :korsan:
10 numara yağ, yanık yağ, kızartma yağı, kalorifer yakıtı vs. her şeyi yakıyo. çekişten de düşmüyo 🙂🙂🙂
*hehe*
80 model mercedes var. 123 kasa. 240 D. ön camlar otomatik. koltuklar kumaş deri karışımı. onu verelim sana kürşatım 🙂 hem mazot piyasasını da kovalamana gerek yok. depoda sıvı birşeyler olsun araç gidiyo. :korsan:
10 numara yağ, yanık yağ, kızartma yağı, kalorifer yakıtı vs. her şeyi yakıyo. çekişten de düşmüyo 🙂🙂🙂
*hehe*
Fethinin verdiği şu değerli bilgiler için ayrıca bir teşekkür daha etmen lazım kürşat... :korsan:*hehe*
tabiki, maksat örnek olsun diye onu koydumpalio olabilir ama ilandaki olmaz. camlar ruhsata işli değilmiş. ufak tefek masraf var diyo. onun ufak tefeği 2-3 bin lirayı bulur.