Fiat Scudo ve Fiat Ulysse Modeli Türkiye'de

kardelenkurt

BAŞKAN
Yetkili Kişi
Admin
Doblo
Kayıt
3 Eylül 2009
Mesaj
5.640
Yaş
37
Adı
Murat Üresin
Kan Grubu
0 +
Şehir
Ankara
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah

FIAT Professional, yeni Fiat Scudo ve Fiat Ulysse’yi Türkiye pazarında satışa sundu. Orta ticari araç segmentine Fiat Scudo ve Fiat Ulysse ile yeniden giriş yapan Fiat gelecek yıl Scudo’nun panelvan versiyonunu da getirecek. Scudo, VAN Maxi Business modeli, aralık ayında, lansmana özel 559 bin 900 TL’den Fiat Ulysse Lounge 8+1 modeli ise lansmana özel 798 Bin 900 TL’den başlayan fiyatla satın alınabiliyor.​

yeni-fiat-scudo-ulysse.jpg

Fonksiyonel araç

FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç “1996 yılından bu yana üretilen Fiat Scudo fonksiyonellik, yüksek yükleme hacmi, taşıma kapasitesi ve ekonomiyi bir arada sunuyor. Yeni Fiat Ulysse ise modern tasarımının yanında yüksek konforu, ferah iç mekanı ve teknolojisi ile yolcu taşımacılığında konforun tanımını değiştirirken geniş aileler için ideal bir çözüm sunuyor. 2022 yılına otomobil ürün gamımızdaki yeniliklerle giriş yaptık. Yılı hafif ticari araçlar ürün gamımızı büyüterek kapatıyoruz. Fiat Scudo ve Fiat Ulysse, önümüzdeki sene yeniden giriş yaptığımız orta ticari araç segmentindeki güçlü oyuncularımız olacak” dedi.

Özel taşımacılık yapacak

FIAT Pazarlama Müdürü Burak Umur Çelik ise “2022 yılının son ayında pazara sunduğumuz Fiat Scudo ve Fiat Ulysse ile “İşler Değişiyor” diyoruz. Fiat Scudo fonksiyonelliği, kompakt tasarımı ve yüksek yükleme hacmini ekonomikliği ile birleştirerek işlerini büyütmeyi hedefleyen müşterilerimizin yeni fikirlerine alan açmasını sağlayacak. Fiat Ulysse ise Özel taşımacılığı tercih edenlerden geniş ailelere kadar tüm yolcuların seyahatlerini çok daha konforlu ve teknolojik bir hale getirerek beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak” diye konuştu.

Yükleme hacmi ve fonksiyonellik

Yeni Scudo 2.0 Multijet 3 motoru ile sınıfında son derece ekonomik bir alternatif sunuyor. 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen 145 HP’lik bu motor, 340 Nm (@2000 D/DK)tork üretirken; WLTP normlarına göre birleşik 6,9-7,9 lt / 100 km aralığında yakıt tüketimi sağlıyor. 5.31 m uzunluğa, 1.94 m yüksekliğe ve 1.92 m’lik genişliğe sahip olan Yeni Scudo, 12,4 m’lik dönüş çapı ve 1,94 m’lik yüksekliği ile şehir içinde kullanım konusunda segmentindeki en iddialı araçlardan biri olarak da rakipleri arasından sıyrılıyor. Yeni Scudo’nun sürgülü yan kapısı 935 mm’lik genişliği ile 1 Euro Paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan tanırken ayrıca toplam 3 Euro Paletin rahatlıkla yüklenebileceği alan sunuyor.

3’lü oturma düzeni

Geniş ailelerin ve yolcu taşımacılığındaki seyahat ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamak üzere tasarlanan Ulysse, yüksek konforu, ferah iç mekanı şehir içinde avantaj sağlayan yüksek manevra kabiliyeti ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. Yeni Ulysse, 8 ileri tam otomatik şanzıman ile kombinlenen verimli 2.0 Multijet 3 motor ile sunuluyor. 177 HP’lik dizel motor, 400 Nm (@2000 D/DK) tork üretirken; WLTP normlarına göre birleşik 6,8-7,8 lt / 100 km aralığında yakıt tüketimi sunuyor.

Yeni Ulysee, 8+1 seyahat edebilme imkanı ve 3+3+3 oturma düzeniyle ev konforunda seyahati geniş bir yaşam alanıyla sunuyor.

Kaynak: CNNTürk
 

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
İl Yöneticisi
Başka Araç
Kayıt
14 Aralık 2011
Mesaj
10.866
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Şehir
Karabük
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ