fiat pratico

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
doblonun kamyonet hali
http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/pratico_genel.aspx

Konu taşınmıştır...Lütfen konuları uygun yerlere açınız...

doblonun imajını kötü yanda inşallah etki etmez geçen gördüm bide dün gördüm toplam iki tane gördüm ikiside tenteli idi

doblo gibi neden yapmışlar acaba başka model olsaydı daha iyi olurdu çok yapmacık olmuş bence

benim dikkatimi çeken olay performansları 1.6 motor a 149 km hız yazmışlar..

bencede başka bi tasarım olsaydı daha iyi olurdu

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
benim dikkatimi çeken olay performansları 1.6 motor a 149 km hız yazmışlar..

bende 2005 strada 1.2 var sanzımanı diğer palio ve albealara göre daha kısa oranlı sanırım yük altında biraz daha seri olsun diye yapılmış bir sey araç kalkıslarda cok seri ama sonra nefesicabuk kesiliyor 100 km hızda 4 bin devirde gidiyor

bu prakticoyu inceledim kasası falan pek hoş olmamış sanki tüpcüler sucular alsın der gibi yapılmış stradanın kasası daha derin camurluk içleri ne kadarda kasaya taşsa daha kullanışlı yük indirip bindirmek için alçaklığı bir avantaj practico yükseklikten ve tipsizlikten kaybediyor

bu araç doblonun bir fiyasko aracı daha. bu segmentte dacia pickup var 1.5 dci dizel motorlıu ve sıfırı 22 lira yakıtı da daha iyi . bi zaman sonra bu araç da tarihe gömülür

nediyelim hayırlısı olssun bakalım satışlarını zaman gösterecek

doblonun şanına yakışmamış. tam bir fiyasko. caddy-connect-combo da hiç byle bir model varmıki sen yapıyon. uzakdogu filimlerinde çıkan pick-up lara benzemiş.

Bence bu tarz bir araca ihtiyaç var,satılırda.Bu arada diger markalarda bu işe soyunacak.
http://www.youtube.com/watch?v=DvnVPlEu1oE

doblo pic up kardeş inşallah imajını etkilmez o işte tam kamyonet oldu

Black TigeR tarafından yazılan metin:
Bence bu tarz bir araca ihtiyaç var,satılırda.Bu arada diger markalarda bu işe soyunacak.

Peugeot zaten Hoggar diye bir model çıkardı ve bizimkinden kat be kat güzel. Ayrıca kangoo pick up, chevrolet montana, vw saveiro ile pazarda var. skoda, tata ve dacia yı zaten söylemeye gerek yok.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Black TigeR tarafından yazılan metin:

Peugeot zaten Hoggar diye bir model çıkardı ve bizimkinden kat be kat güzel. Ayrıca kangoo pick up, chevrolet montana, vw saveiro ile pazarda var. skoda, tata ve dacia yı zaten söylemeye gerek yok.
Hocam bahsettiginiz modellerin kasa yapıları pratico gibi degil.Fiat staradanın kasa yapısında.Dolayısı ile pratico nun +1 üstünlügü var.
Bunlarda birkaç resim.

o kadarda kötü değil bence.idare eder.ama bana çok aşırı yükler yükleyeceğim bir iş için lazım olsa dönüp bakmam o ayrı mesele..

benim düşüncem doblonun imajı inşallah kötü yönde etkilemez iyice kamyonet oldu aslında sevimli bi picup

Back