Fiat Pazar Lideri

piedmont

Yeni Üye
Evet arkadaşlar istatistiklere göre Fiat yine en çok tercih edilen otomobil olmuş 🙂 buyrun bakın: (link)

270703_10150239067683773_172830033772_7344230_7802799_n.jpg

paylaşım için teşekkürler...

fiatada bu yakışır

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
fiatada bu yakışır
aynen bizlerin sayesinde 1. 😀

vallahi ben bu kamyonetlerdeki saçma kanunlar yüzünden ticarilerin satışları düşer diye düşünmüştüm ama tam tersi ticarilerde satışlar artmış fiat ticaride doblo ile binekte linea ile gidiyor ama ikiside süper ve parasının tam karşılığı

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
vallahi ben bu kamyonetlerdeki saçma kanunlar yüzünden ticarilerin satışları düşer diye düşünmüştüm ama tam tersi ticarilerde satışlar artmış fiat ticaride doblo ile binekte linea ile gidiyor ama ikiside süper ve parasının tam karşılığı

Kesinlikle *tup*

linea dizel ile benzinlinin aynı fiyatta olması nedeniyle çok satmıştır. doblo da sınıfında alınabilecek en iyi araç . ama ford toplam satış adetinde çok yakın. beni şaşırtan hyundai çok az satmış .bir zamanlar satış sıralamasında 1. olan firma eski günleri aramaya başlamış.

selimhan26 tarafından yazılan metin:
linea dizel ile benzinlinin aynı fiyatta olması nedeniyle çok satmıştır. doblo da sınıfında alınabilecek en iyi araç . ama ford toplam satış adetinde çok yakın. beni şaşırtan hyundai çok az satmış .bir zamanlar satış sıralamasında 1. olan firma eski günleri aramaya başlamış.
eskiden hyundainin arabaları kendi sınıfındakı arabala göre ucuzdu ama şimdi kendi sınıfındakı arabalarla fiyatları aynı bundan olabilir

Fiat'a aslında yeni jenerasyon güzel bir sedan lazım. Bunu satış bayileri de söylüyor. Linea muadillerine göre artık çok eskidi. o yüzden de fiyatını uygun tutuyorlar. bu sayede satışları hala iyi sayılır. misal, %37 ötv'li bir linea'yı , %10 ötv'li bir doblo'dan daha ucuza almak mümkün.
ama artık bir an önce yeni kasaya geçmeli.

linea uygun fiyatına karşın verdiği donanım ve kalite ile öne çıkıyor

aslında araç resmi olarak c sınıfı. ama altyapı olarak opel'in corsa'sından geliştirilmiş. o yüzden de bu b-c tartışmaları çok oluyor.
bana göre de araç dış ebatlar konusunda c sınıfı gibi olsa da iç mekan olarak c'deki rakiplerinin gerisinde. özellikle yanlardan tavana doğru çok fazla daralması sebebiyle arkada 3 kişi otururken cam kenarlarındakiler sıkıntı yaşayabiliyor. yani alt kasa geniş ama üstteki kabin dar.

bende c sınıfı biliyorum ama bazı forumlarda sadece boyutları büyüklüğünden dolayı millet c sınıfı sanıyo diyorlar

burdada satış rakalmlarında c sınıfına koymuşlar
http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Stok-sorunu-listeleri-karistirdi/Detay-293110?vzn=1

Back