Doblo FİAT ON NUMARA CHECK UP

yunus0635

Fenomen Üye
Doblo
Adı
YUNUS KILIÇ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2023
Renk
Beyaz
Teşekkürler Team Doblo.
Screenshot_2015-12-20-01-37-00-1.png
Screenshot_2015-12-20-01-36-15-1.png
FB_IMG_1450568584984.jpg

selam yunus kardeş tüm servislerde geçerlimi gitigimizde ne yapmamız lazım

başkanım fiat için tüm serviste geçerli ayrıntılı bilgi için Fiat on numara web sayfasını ziyaret etmeni rica ederim.

Son düzenleme:
Bütün üyeler için mi geçerli bu ? Gidince ücret istemesinler sonra.

fiat on numara üyeleri için geçerli

@yunus0635

Üyeliğimizi tamamladık musait zamanda gideceğiz artık. Teşekkürler.

10 NUMARA FİAT ÜCRETSİZ CHECK-UP KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDİR:

Ankara Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi sahibi ve Team Doblo Sponsoru Müslüm Kaynak Bey'e bizzat sordum. 10 Numara Fiat üyelerine ücretsiz checkup yapıldığı, kontrollerin yapılıp gerekenlerin söylendiği isterse yaptırdığı istemezse yaptırmadan gidebileceğini söyledi. Hatta çayımızı içirip uğurlayacağız dedi.Bu uygulama tüm servislerde geçerli olduğu ve önceden randevu alınması gerektiği söylendi.

Ben servise söyledim on numara fiat kampanyalarından yararlanmak için telefona mesaj gelmesi gerekiyor muş bende bu zamana kadar sadece üye anında mesaj geldi kampanyalar için hic mesaj gelmedi dedim servisteki görevli check-up için bi kampanya gerekli değil biz yine kontrol ederiz dedi

başkanım sen ginede fiat on numaranın web sayfasına gir güzelce güncelle bilgilerini.

@yncosman60

Kampanya için mesaj kod alma olayı yok
Sadece 10 Numara Fiat lı olun yeterli.

@yunus0635 başkanım kampanyalar için size mesaj geliyor mu

evet başkanım geliyo ama görüntü var ses yok daha 3yıl oldu hediye gelmedi

Bizde bir umuttur bekliyoruz

Başkanım valla helal olsun sana bi işi yaparsan canı gönülden yapıyon başkanım.. (y)

@ali0635
ilk kez oluyo

@halilcan06 evet bugünkü fiat on numara checkup hizmetinden faydalandık aracımızın kusuru olarak ortaya çıkanlar rot rotil salıncak kayış koruyucu amortisör burçları çıkmıştır.
20151223_112452.jpg
20151223_111532.jpg
20151223_111710.jpg

Back