Lacivertdeniz
Azimli Üye
Arkadaşlar dün gündüz saatlerinde ev telefonumdan bir çağrı aldım, arayan bir Fiat yetkilisi Türkçe aksanı hafif bozuktu kadının ve kısmen röportaj yaptık yeni doblo hakkında ne düşünüyosunuz, memnun musunuz, eleştirileriniz nelerdir, bende çoğuna cevap verdim memnun olduğumu belirttim ve eleştiri olarak kronik sorun haline gelen ön cam sileceği çalıştığında ve şöför camı açıksa içeri su girdiğini çünkü ön cam sütunlarında hava-yağmur kanalı olmaması yüzünden olduğunu fakat sorunu cam rüzgarlığıyla cözüldüğünü falan söyledim not alındı ve sürücü koltuğunun kol dayaması açısı çok düşükte kalıyo hiç ayrodinamik olmadığını belirttim, direksiyon manevrasının cok vasat olduğunu ve çok sert ağır kaldığını kendi teknolojilerinde varolan 500 ve puntoda kullanılan 1 düğme yardımıyla istenildiğinde dreksiyonun sertleşip yumuşadığını fakat neden dobloya konulmadığını söyledim en azından gelecek sene cıkacak doblolara bu özellik konulursa çok işlevsel olabilir dedim. kadın herşeyi not edip bildiricem efendim ve bunlar ciddiye alınacaktır emin olun tarzında yaklaştı. Herneyse aslında bahsetmek ve sormak istediğim herhangi birisi dalga geçmediyse eğer ki! hiç sanmıyorum numaraları görünüyodu, sizide aradılar mı? italya- milano fiattan??