Fiat Doblo Emniyet Kemeri Cıvata Kapağı 735378432

Scudoblo

Daimi Üye
Doblo
Adı
Celal
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Bu parça hakkında bir sayfa açmanın gerekli olduğunu düşündüm. Estetik görünüm sağlayan işe yarar güzel bir parça. Bu konunun burada olması iyi olur. Bu konu açmaya değerdi. Emniyet kemeri üstü için en iyisi bu tatlı görünen kapaklardır. Olmadığı için önceden alıp taktığım oldu ve eskiye göre tasarımı biraz farklıydı ve daha renkli ve iyi görünüyordu. Aldığım parça yeni üretilmişti ve eski tasarımlıya göre çok daha iyi bence. İç kısmındaki sürtünen gereksiz çıkıntı yok. Daha esnek, daha siyah ve tasarımı daha güzel. Bu farklılıklar dikkatimi çekmişti ve internette bu yeni görünümlü olanın resimleri yoktu. Bu parça yukarıdan aşağı doğru takılıyor. Tırnakları zarar görmemesi için yukarı doğru sökülebilir. Çoğu Fiat modelinde böyle bir kapak oluyor. Farklı parça kodlarına sahip olabilirler. Ducato ve ilk Dobloya ait farklı parça kodları var. Bazı modellerde üst cıvata için yanlış olan yuvarlak kapak oluyor. En yeni Fiorinoların arka emniyet kemerinde olması gereken kapağın olmadığını gördüm. Bu bahsettiğim kapak uyumlu gösteriliyor. Çoğu Fiorinoda uyumlu ama yanlış olan yuvarlak kapak duruyordu. Doblolarda ve Ducatoda da görmüştüm. 2010-2015 kasa Doblomuzda da gördüm. Bence asıl kapak en uygunu ve bundan eklenmeli. Yuvarlak kapak varsa ya da hiç kapak yoksa bu kapaktan takılmasını tavsiye ederim. Fiat emniyet kemeri cıvata kapağı konusunda iyi. Bu parçanın servisten bulunabileceğini düşünüyorum. Bulunduğu da oluyordu. Ben önceden sorduğumda yoktu ve başka yerden bulmuştum. Bu parça ilk Doblo, 2007 Linea, 2007 Fiorino ve 2010-2015 Dobloya uyumlu gösteriliyor. Kısaca yeni tasarımlı esnek emniyet kemeri cıvata kapakları Doblomuza çok iyi olmuştu. 2023 yılının ağustos ayında üretilmiş. Fiat emniyet kemeri üst cıvata kapağı 735378432 En iyi parça.
FB_IMG_1724314940378.webp

FB_IMG_1724314944259.webp

FB_IMG_1724314947511.webp

Eski kapağın ne kadar soluk durduğu ve iç kısmının farklı olduğu anlaşılabilir. Eski tasarımlı kapaklar çıkartılıp yenisi eklenirse fena olmaz bence.
FB_IMG_1724314982188.webp

FB_IMG_1724314986263.webp

IMG_20230317_182311.webp

DSC_0094.webp

Bahsettiğim yuvarlak emniyet kemeri cıvata kapakları bu. Üst cıvataya uyumlu ama asıl kapak bundan daha iyi oluyor. 2010-2015 panelvan Dobloda ön emniyet kemerinin altında oluyor. Arka koltuklularda arka emniyet kemerinde oluyor. 735378430
FB_IMG_1724314843038.webp

Son düzenleme:
Arka koltuk emniyet kemeri bölmesinin fotoğrafları varmı?
Orada kapak filan oluyor mu?

Arka koltuk emniyet kemeri bölmesinin fotoğrafları varmı?
Orada kapak filan oluyor mu?
Arka koltuğu olan Doblolarda toplam 4 tane bu kapaktan olmuş oluyor. Bunlarda panelvandan farklı olarak bir sürü trim parçası ve döşemeler var zaten. Emniyet kemeri cıvata yerleri de panelvandan farklı olarak bunlarda mevcut. Görünürde 4 tane yuvarlak kapak emniyet kemeri altında ve emniyet kemeri tokalarında oluyor. Aldığım emniyet kemeri üst cıvata kapağını kesinlikle tavsiye ederim. Eski tasarımlıdan daha güzel. Bu resimde eski orijinal bir tane görünüyor.
IMG_20231116_113035.webp

Arka koltuğu olan Doblolarda toplam 4 tane bu kapaktan olmuş oluyor. Bunlarda panelvandan farklı olarak bir sürü trim parçası ve döşemeler var zaten. Emniyet kemeri cıvata yerleri de panelvandan farklı olarak bunlarda mevcut. Görünürde 4 tane yuvarlak kapak emniyet kemeri altında ve emniyet kemeri tokalarında oluyor. Aldığım emniyet kemeri üst cıvata kapağını kesinlikle tavsiye ederim. Eski tasarımlıdan daha güzel. Bu resimde eski orijinal bir tane görünüyor.
43427 dosyayı görüntüle
Bu arka koltuk kemer üst bağlantı yeri değil mi

Gayet yerinde bir konu. Görsel olarak keyif katıyor. Aracı daha dolu gösteriyor. Yarın bende kendimin d1 e bakacağım.

Back