Fiat doblo classic safeline aksesuar

tekeskiya

Azimli Üye
Arka park sensörü
+
Yan basamak
+
Sis lambası

= 800 tl dedi servis bana biraz pahalı geldi sizce nasıl ?

Başka ekleyebileceğim yada ekle dediğiniz aksesuar var mı ?

pahalı demişler arka koruma demiri paçalıklar ön cam rüzgarlığıda ekleyebilirsin

Nasıl bedavaya geldi ?

2012 model doblo classic safeline 1.3 aldım kampanyadan 31 bin liraya ne çelik jant var ne park sensörü ne de yan basamak size nasıl bedava geldi ? Elegant modeli mi sizin ?

biraz pahalı bencede keşke arabayı alırken görüş paketli yani sis farı ve park sensörlü sipariş verseydinizz

bu arada arabanızda hayırlı olun ALLAH kaza bela vermesin

Artık aldık bir kere hata mı yaptık acaba bilmiyorum ki..

Allah razı olsun teşekkür ederim.

neden hata olsunki doblo sizi üzmez

O değil de fiyat konusunda aldığım arabada fazladan bir özellik yok sanırım.

Hazır buradayken bir soru daha sorayım.

Bu arabanın lastik jant ebatı ne kadardır acaba bende bir kar zinciri varda uyar mı diye merak ettim.

tekeskiya ALLAH kaza bela vermesin,hayırlı ugurlu olsun!arkadaşım bence sen piyasada bunları daha ucuza temin edebilirsin.dogrumudur arkadaşlar?üstelik internette gayet ucuz oluyor.araca uygun bir cok eksesuar ceşitini beyenerek aracına yakışanı alabilirsin.

Bu ekipmanlari piyasadan daha hesapli temin edebilirsin......ayrica...www.snttuning.com adresinden kapida odemeli alabilirsin...

rasim tarafından yazılan metin:
tekeskiya ALLAH kaza bela vermesin,hayırlı ugurlu olsun!arkadaşım bence sen piyasada bunları daha ucuza temin edebilirsin.dogrumudur arkadaşlar?üstelik internette gayet ucuz oluyor.araca uygun bir cok eksesuar ceşitini beyenerek aracına yakışanı alabilirsin.

Takma işlemi içinde para alıyorlar sanırım

Eyvallah teşekkür ederim.

tekeskiya tarafından yazılan metin:
Nasıl bedavaya geldi ?

2012 model doblo classic safeline 1.3 aldım kampanyadan 31 bin liraya ne çelik jant var ne park sensörü ne de yan basamak size nasıl bedava geldi ? Elegant modeli mi sizin ?

2011 1,6 Elegance maxi benim araç... Krom kaplama , Park sensörü , Bluetooth aygıtı , navigasyon... Bunlar bedavadan aldıklarım...

FireExit tarafından yazılan metin:
Nasıl bedavaya geldi ?

2011 1,6 Elegance maxi benim araç... Krom kaplama , Park sensörü , Bluetooth aygıtı , navigasyon... Bunlar bedavadan aldıklarım...

Abi içimi kararttın pişman oldum.

Ama sen ne kadara almıştın fiyat farkı vardır illaki.

Nasıl bedavaya geldi ?

Mayıs 2011 de... Maxi 1,6 Elegance... 37,000 TL olması lazımdı... Yalnız şunu belirteyim... Park sensörü , navigasyon ve bluetooth daha sonradan müşteri memnuniyetsizliğinden hediye olarak verildi... Benim servisden artı olarak sonradan yaptırdıklarımda xenon 160 TL.... Yan rüzgarlıklar 50 TL... Araç komple detaylı temizlikde 150 TL...

2011 1,6 Elegance maxi benim araç... Krom kaplama , Park sensörü , Bluetooth aygıtı , navigasyon... Bunlar bedavadan aldıklarım...[/quote]

Ama sen ne kadara almıştın fiyat farkı vardır illaki.[/quote]

Mayıs 2011 de... Maxi 1,6 Elegance... 37,000 TL olması lazımdı... Yalnız şunu belirteyim... Park sensörü , navigasyon ve bluetooth daha sonradan müşteri memnuniyetsizliğinden hediye olarak verildi... Benim servisden artı olarak sonradan yaptırdıklarımda xenon 160 TL.... Yan rüzgarlıklar 50 TL... Araç komple detaylı temizlikde 150 TL...[/quote]

Ben şimdi arabadan memnun kalamadım desem banada navigasyon falan takarlar mı çünkü arabada bir şey yok gibi birşey 31 bin tl ye aldım classic safeline modelinden

Nasıl bedavaya geldi ?

Mayıs 2011 de... Maxi 1,6 Elegance... 37,000 TL olması lazımdı... Yalnız şunu belirteyim... Park sensörü , navigasyon ve bluetooth daha sonradan müşteri memnuniyetsizliğinden hediye olarak verildi... Benim servisden artı olarak sonradan yaptırdıklarımda xenon 160 TL.... Yan rüzgarlıklar 50 TL... Araç komple detaylı temizlikde 150 TL...

sıfır arabaya detaylı temizlik mi yaptırdınız

Ama sen ne kadara almıştın fiyat farkı vardır illaki.[/quote]

Mayıs 2011 de... Maxi 1,6 Elegance... 37,000 TL olması lazımdı... Yalnız şunu belirteyim... Park sensörü , navigasyon ve bluetooth daha sonradan müşteri memnuniyetsizliğinden hediye olarak verildi... Benim servisden artı olarak sonradan yaptırdıklarımda xenon 160 TL.... Yan rüzgarlıklar 50 TL... Araç komple detaylı temizlikde 150 TL...[/quote]

Ben şimdi arabadan memnun kalamadım desem banada navigasyon falan takarlar mı çünkü arabada bir şey yok gibi birşey 31 bin tl ye aldım classic safeline modelinden[/quote]

🙂🙂

En fazla kaç hava yastığı oluyordu acaba ?
Lastik ebatı nekadar biliyor musun ?

Back