Benimde wastgayt tamir edildi ona rağmen çekişi eskisi gibi olmadı sonra ustam turbocunun yanına giderek turbo ayarlarını yaptı ve düzeldi.Wastgeyt onarılsa bile ince ayar yapılması gerekiyor olabilir.Westgeyt kontrolleri yapıldı çözüm olmadı.kaç tane wesgeyt değişti orjinal olmakla beraber çözüm olmadı. Hava akış metrede değişti gene aynı sorun devam ediyor.
Hava akışın önüne küçük bir bant çektik şu an araba uçak modunda gidiyor böyle çözdük. Artık uğraşmama kararı aldım böyle kullanmaya devam ediyorum. Araçta artık bakılacak bişey kalmadı kusura bakma biraz geç gördüm mesajınuEmre mivcan yasadigin sorunun aynısı bendede var ama araç egea motor yaptırdık yine aynı sorunu cozebildinmi
Bantladığınız kısmı paylaşabilir misiniz ? Aynı sorunu bende yaşıyorum araç 2500 deviri geçince birden şahlanıyor alt devirlerde çekmiyor. Deneyelim bizdeHava akışın önüne küçük bir bant çektik şu an araba uçak modunda gidiyor böyle çözdük. Artık uğraşmama kararı aldım böyle kullanmaya devam ediyorum. Araçta artık bakılacak bişey kalmadı kusura bakma biraz geç gördüm mesajınu