geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 17 Mayıs 2010 #21 doblom sabahki resimleri koy artık bakalım.
DobloM Fenomen Üye Kayıt 7 Mart 2010 Mesaj 1.774 Adı Hilmi Kan Grubu B RH + Şehir Muğla Meslek Elektronik Müh. Modeli Araç Yılı 2008 Renk Füme 17 Mayıs 2010 #22 geremy tarafından yazılan metin: doblom sabahki resimleri koy artık bakalım. Hepsini görüntüle... Mustafa Abi, Şahin Abimin yanında hanımıda vardı biliyorsun. O yüzden ben resim çekmedim, Şahin Abim çekti tüm resimleri,internet bulunca içinden ayıklayıp sitemize paylaşacak resimleri. 🙂
geremy tarafından yazılan metin: doblom sabahki resimleri koy artık bakalım. Hepsini görüntüle... Mustafa Abi, Şahin Abimin yanında hanımıda vardı biliyorsun. O yüzden ben resim çekmedim, Şahin Abim çekti tüm resimleri,internet bulunca içinden ayıklayıp sitemize paylaşacak resimleri. 🙂
cAn 3436 Onursal Danışman Yönetici Yetkili Kişi Onursal Danışman Yönetici Başka Araç Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesaj 6.395 Adı Can TANRIVERDİLER Kan Grubu A RH - Şehir İstanbul Meslek Uçak Teknisyeni Aracınız Başka Araç Modeli Active Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2007 Renk Crono Gri 30 Ekim 2010 #24 buluşma qerçekleşmiş *clap*