Doblo Fazla Yakıt Tüketimi Hakkında

yahya78

Yeni Üye
Adı
Yahya
selamunaleykum abiler kardeşler, benim 2011 1.3 elegance doblo var şuanda günlük sabah akşam 15 km yolum var.50 tl lik mazot ile 100 km yol ancak yapıyorum.Sizce normalmidir.Enjektörleride değiştirdim.Yardımlarınızı bekliyroum.

@yahya78
Aleykümselam abi sen linke tıklayarak burdan takip et gerekirse sende ecufast yaptır memnun kalmazsan 15gün içinde iadeside var

(link)

Çok yakıyo

@yahya78
Hava şartları lastik vs bunları ilk başta bir dikkate alalım sonradan, gene yakıtın fazla gibi geliyorsa 3. vites 3500 devirde 20 km kadar bir yol yap sonradan tekrar dene yakıtta biraz düşme fark edeceksin. Bende bir yerde görmüştüm bu yazıyı ve denedim netice 7.5 dan 6.4 e kadar düşmüştü ortalama

@yahya78
Kardeşim sen fazla yakman normal zaten senin aracının motoru hiç ısınmıyor ki soğuk motor zaten kısa mesafe ne yaparsan yap çok yakacak sen aracını o şekilde değil uzun mesafe gidecen bakacak sın o zaman anlarsın birde yakıtın önemli nereden alıyorsun petrol ofisinin yanıtını kullan daha iyi olur saygılar

@Salacık taksi

@Murat6761
Aynen bende yaptım bunu 8 litreden 7 litreye düştü sabit 3500 devirde

O yol bilgisayarına artık güvenmiyorum. 1.9 D2 daha bugün denedim 30tl lit opetten aldığım yakıtla 101km yol yaptım. Hepside şehiriçi.

@yunus0635
motorda sıkıntı varsa ne olacak

MAZOT Filtresi Hava Filtresi Kesinlikle Kontrol Gerekirse Değişim Yapılmalı Diye Düşünüyorum Eğer ki Ekonomik Süren Biriyseniz...

Herkesin değerli fikirleri için teşekkür ederim hepsini göz önünde bulundurcam sonucu buradan bildiririm

Bedede 2010 euro5 starsotoplu var 1.3 aynısıkıntı bendede var 100 tl lik yakıtla 200 km anca yapıyor ben muyeneden sonra ecofast ve dpf iptal ettiricem nasip olursa bide benim sıkıntım araç 260.binde yazılım sıkıntı yapar diye korkuyorum

Aynı sıkıntı bizdede vardı aracın yakıtı çoğaldı ve bolca siyah duman atmaya başlamıştı turbo intercol hortumu patlamış bugün değiştirdim ve aracın siyah dumanı kesildi yakıtı kontrol etmeye fırsat kalmadı

@Lofcalier
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

@2010doblo
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar ayarlardan Avatar yüklerseniz seviniriz

Back