FAZLA PATINAJJJ

nadir3515

Aktif Üye
Merhabalar oncelıkle 2006 model 1.9 multıjet aracımızda brıdgestone b250 lastikleri yaklaşık 2 yıldır takılı ve aracımıza 1. viteste yuklenmeye çalıştıgımda debrıyajtan ayagı cektıkten sonrasından bahsedıyorum patıye sarıyor dırek hızlı kalkıs yapamıyorum 2. viteste yuklenıyorum biraz çekiyooo gibi yüklenince sonrasında ise uçak gibi hıc bır sorun yok aracın ustunde orjınal fabrıka cıkısı jantları var ve de ona uygun lastık ebatı işte. acaba araba gücü lastiklere fazlamı iletiyo yoksa yürüyen aksamın bir yerindemı sorun var çözemedım aynı arac dayımda var onda ıse boyle seyler olmuyo onun lastık good year bıraz daha dıslı ama bana nedense normal bırsey degılmıs gıbı geldı bu

brigestone sert bi lastik ondan yapabilir...

bende lastikleri değiştirecem. lastik tavsiyesi bekliyorum..

araçta problem yok, hatta daha güçlü olduğunu bile gösterir.

belkide lastikler yeteri kadar yere tutunamıyordur.

Forumumuzda bunla ilgili birçok mesaj bulacaksınız.

Aynı fikirdeyim, Nadir lastik diş derinliğini kontrol ettin mi ?

abi diş derinliğinde aşınma yok fazla yaklaşık 20 000 km yol yaptık ve de arabayla patınaj cekme meraklsıı degılım yanı normaldırr aşınma söz konusu degıl yuklendıgım gucu lastıke ıletemıyo araba patıye sarıyor dayımda aynı renk aynmı model var ya 1.9 oda ama onun kı kasıyo normal gıdıyo yanı

abi diş derinliğinde aşınma yok fazla yaklaşık 20 000 km yol yaptık ve de arabayla patınaj cekme meraklsıı degılım yanı normaldırr aşınma söz konusu degıl yuklendıgım gucu lastıke ıletemıyo araba patıye sarıyor dayımda aynı renk aynmı model var ya 1.9 oda ama onun kı kasıyo normal gıdıyo yanı

yanlış düşünüyorsun, diş derinliği çok azalmasa da 20bin km yol yaptık diyorsun, lastiğin yarı ömrü gitmiş.

ayrıca patinaj yapıyorsa, demekki motor gücü lastiklere iletiliyor. iletmese patinaj atamaz.

bende orjinal gt3 var memnun değilim.kalkışda çok pati çekiyor.

Back