doblosedat
Azimli Üye
s.a. bugun sabah farkettim sağ kısa ve park lambalarım yanmıyor ama uzunlar yanıyor acaba sıkıntı sigortadanmı sigortadansa ben onu nasıl tesbit be tamir edebilirim şimdiden teiekkürler
s.a. bugun sabah farkettim sağ kısa ve park lambalarım yanmıyor ama uzunlar yanıyor acaba sıkıntı sigortadanmı sigortadansa ben onu nasıl tesbit be tamir edebilirim şimdiden teiekkürler
kardesim ozeldende yazmissin simdi gordum..... sol kapinin tarafinda torpidonun alt kisminda F 12 sol kisa far ve park F13 sag kisa far ve park ampulu sigortalaridir.......panoya baktiginda sag alt siradaki son iki sigorta. atik sa degistir...degeri 10 amper
kardesim ozeldende yazmissin simdi gordum..... sol kapinin tarafinda torpidonun alt kisminda F 12 sol kisa far ve park F13 sag kisa far ve park ampulu sigortalaridir.......panoya baktiginda sag alt siradaki son iki sigorta. atik sa degistir...degeri 10 amper
yine hızlıca yetiştin abi.helal olsun sana.*tup*
teşekkür ederim abim çok yardımcı oldun allah başımızdan eksik etmesin seni ve diğer kardeşlerimizi
teşekkür ederim abim çok yardımcı oldun allah başımızdan eksik etmesin seni ve diğer kardeşlerimizi
allah razi olsun kardesim herzaman...
far içinde sigorta nasıl atar*clap*
far içinde sigorta nasıl atar*clap*
o nedemek oguz..faricinde sigorta olmaz ki..
abi yanlış anladın yani farın sigortası nasıl atar demiştim biraz devrik olmuş😀
abi bende elektirik panosu yapıyorum ama oto değil bina otomasyon o sebebden sorum gayet açıklayıcı oldu abi eyvallah teşekkürler 🙂
abi yanlış anladın yani farın sigortası nasıl atar demiştim biraz devrik olmuş😀
atmayacak olsa sigortasi olmazdi ...degilmi....sigortadevredeki kisa devreyi absorbe etsin diye yapilmis zayif direnclerdir...fara su girer kisa devre olur sigorta atar. vsvs gibi...umarim aciklayici olmustur..
s.a. bugun sabah farkettim sağ kısa ve park lambalarım yanmıyor ama uzunlar yanıyor sağ-sol far diye ayrı ayrı sigortalarımı var benim bildiğim sağ-sol fariçin tek sigorta var🙂
s.a. bugun sabah farkettim sağ kısa ve park lambalarım yanmıyor ama uzunlar yanıyor sağ-sol far diye ayrı ayrı sigortalarımı var benim bildiğim sağ-sol fariçin tek sigorta var🙂
yanlis biliyorsun kardesim sag far ve park bir sigorta sol far ve park bir sigorta....uzunlar ayri sigorta...
arkadaşlar sigorta kutusunun içersinde yedek sigortaları mevcut ama onları kullanınca yenilerini ekleyinki benim gibi ortada kalıp 600 km yolu sislerle gelmeyin*haha2*