Far Yıkama Kapağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MEHMET78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
Arkadaşlar bugün fark ettim far yıkamamın dışındaki kapak düşmüş.dün akşam okulun önünde ön cam buz tutmuş onu suyla çözdükten sonra araca binince silecekleri çalıştırmıştım tabi far yıkama otomatik devreye girmişti.sanırım donduğu için falan düşmüş olabilir diye düşünüyorum.internette 10 tl civarı.

DSC_1243.jpg
DSC_1244.jpg
kar öğlen eriyince bugün buldum okulun bahçesinde kapağı.ya üzerinden düşünce kendim geçtim.ya da gelen diğer arçlar.kırılmış ve kullanılamaz.
zonguldak servisi aradım parçayı getirtip boyatıp gönderecekler inşaallah bakalım.

Nazarlık olmuş abi. Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun.

@Fethi KORKUT
sağolasın fethi.

@Omer Akdemir
takılır da baya masraflı olur çünkü otomatik devreye falan giriyor.bir de çokta lazım değil ama kırılınca yeri çok çirkin görünüyor.

@m_ates27
sağolasın abi.

@MEHMET78

Abi öncelki mesajde geçmiş olsun demedim kusurama bakma özür dilerim. Geçmiş olsun abi.

Abi şu yüzden istiyorum xenon far taktırmak istiyorum ve dört dörtlük olsun istiyorum eksiği gidiği olmasın istiyorum ve problemde çıkartmasın istiyorum muaynede falan yok çıkar bidaha tak istemiyorum o yüzden far istiyorum. ( Xenon farı mercekli yaptırıcam )

@Omer Akdemir
sağolasın ömer.ne demek sıkıntı yok. olur da far yıkamaya gerek yok bence.taktırsanda yazılım da atmaları gerekir çünkü ışıklar açıkken ve su seviyesi yeterli iken otomatik devreye giriyor.

@MEHMET78

Hmm bunu yapsa yapsa fiat yetkili servisi yapar oda baya tuzlu bi fiyat çıkartır napalım o zaman xenonları yapınca tak çıkart yapıcaaz 🤢

@Omer Akdemir

o yüzden diyorum astarı yüzünü geçer.

@MEHMET78

Allah razı olsun abi cevap verdiğin için :hhhhhh:

Zaten yapmak istediklermi yapsam 10bin lira rahat gider arabaya 😆

@Omer Akdemir
ne demek ömer kardeşimde 10 bin lira da çok para yarın satmaya kalksan 5 bin fazlasına zor satılır.bence çok aşırı masraf yapmadan kullanışlı olabilecekleri yaptırmak daha mantıklı ama zevk meselesi tabi ki.

@MEHMET78

Abi 25'e aldık sağ taraftan bir kazası var(çamurluk), içinde çizikler var ön konsolda falan bence iyiye aldık. 60 yada 62'bin deydi aldığımızda

@Omer Akdemir
rabbim güle güle kullanmyı nasip etsin.

ömer çok iyi almışınız abim yaa ben 2008 2009 premio bakıyom o fiyatlarda... lüzumsuz masraflardan kaçın, önce el emeğinle yapabilecceklerini yap..bagaj aydınlatmasını şerit led yap mesela 😀 gerçe d3 bagajı bilmiyom ama d1 ve d2 de güzel oluyo sen çok heycanlısın aslan parçası tadını ala ala acele etmeden yap yapacaklarını...bide adresini atsana bana yarın bi ziyaret etmeye çalışıcam seni 😉

DSC_1245.jpg
DSC_1246.jpg

kapaksız hali bu arkadaşlar.

Gözünde arpacık çıkmış gibi duruyor 🙂

Back