FAR VE STOP AMPUL KESMESİ

2012 doblo premio

Saygın Üye
Adı
Selçuk
Modeli
Renk
Beyaz
arkadaşlar son bir buçuk ,iki aydır üç sefer gündüz farı ve kısa far ampulü değiştirdim.
bu akşamda yolda gelirken park ampülü ikazı verdi bu kadar sık olması normal değil .
yardım ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Selçuk Abi elektirik tessisatı kontrol edilmesi gerekli biyerde kaçak olabilir bi cihaza bağlanıp bakılması gerekli

D3 dobloların klasik arızalarından.

sağ ve sol ikisi aynı değişse fark edermi ki. markası amperi fln farklı oldugundan olabilirmi ?

Arabayı sıfır bayiden çıkardım 1 hafta sonra stop lambası yandı.
4 veya 5 ayda bir park lambası da değişiyor
kronik heralde

@ceyhungulen
varsa yüksek amperli lamba taksan çözülürmü ki sorunun. dediğin gibiyse fabrikadan cıkınca en kötü 2 3 sene arkana bakamamn lazım

@Ethem
Elektrikçi tanıdığım sordum ama bazen olabilir demişti osram marka olan patladı yine aynı marka taktık şuanlık sorun yok 1buçuk sene geçti

şirkette ducato vardı onunda oleydi sağ takınca sol patlıyodu farlar. ikisini bir değiştirdik çözüldü. bende heralde takım değişiyo diye düşndüm. bidaha patlarsa varsa amperi yüksek tak belki amperi az geldiği içinde patlıyo olabilir.

Elektrikciye bi baktirin sase yapiyo olmasin..ampuleri takim degistirmek daha mkhbul ztn ne renk tutuyo obur turlu nede performansi

Back