Durgut Inşaat
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 31 Ağustos 2020
- Adı
- Barış
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.9 D Sx
TeşekkürlerPasta cila yapılabilir. Çok kötü ise kloroform ile parlatma yaptırabilirsin. Kloroform daha güzel ve kalıcı oluyor. Auto yikamacılar yapıyor. Bir far için 30-40 lira istiyorlar.
TeşekkürlerPasta parlatıyor ama kısa süre sonra aynı olur far camını söküp içerden de temizlik yapmalısınız asıl sıkıntı içeride oluyor dışarıda değil.Ben yaptım gıcır gıcır oldu ilk önce dışarıdan yapmıştım parladı birkaç hafta sonra aynı durumuna dönüyor motor ustası yeğenim camları söküp içini de yapmalısın dedi yaptım daha iyi oldu.
Camları sökmekte çok sıkıntılı iş ama herkes üstesinden gelemez en ufak bi boşlukta araç far içine su ve hava alır kaş yapayım derken göz çıkarPasta parlatıyor ama kısa süre sonra aynı olur far camını söküp içerden de temizlik yapmalısınız asıl sıkıntı içeride oluyor dışarıda değil.Ben yaptım gıcır gıcır oldu ilk önce dışarıdan yapmıştım parladı birkaç hafta sonra aynı durumuna dönüyor motor ustası yeğenim camları söküp içini de yapmalısın dedi yaptım daha iyi oldu.
Sineğin girdiği yere her şey girer açmışken temizlemiş de oldum zaten en büyük sıkıntısı güneş ışığının yanında zamanla genleşerek içeriye hava almasıCamları sökmekte çok sıkıntılı iş ama herkes üstesinden gelemez en ufak bi boşlukta araç far içine su ve hava alır kaş yapayım derken göz çıkar