Far karartma.

SultanGazi'li

Azimli Üye
Arkadaşlar D2 aracimin farlarini karartmayi dusunuyorumda muayenede sikinti oluyormu ? Birde İstanbul da bu isi yapan arkadaşlar abiler varmi bilgi alicaktim sizden ..

Benim on farların yarısı ışık geçirmez folyo ile kaplı stoplarda da karartma işlemi uyguladım senelerdir sıkıntı olmuyor , ist. Bilmem ama bursada hemen hemen her aksesuar ci yapıyor basit bir işlem ben kendim yapmıştım

içtenmi yoksa dıştanmı karartma istiyorsunuz ona göre yer önerebilirim 🙂 muayenede ikiside sıkıntı oluyor diye biliyorum

Valla hangisi daha iyiyse onu yaptiririm neyi onerirsin ?
Sn yerleri öner ikisininde sana zahmet

@SultanGazi'li
içten yaptırırsan her sene muayeneye gittiğinde orijinal farları isteyebilirler diğer türlü folyo kaplatırsın oda farların ışığını bi nebze engeller karar senin 🙂

@SultanGazi'li
cam filmi yapan her yer yapar bunu

@SultanGazi'li
folyo bulma konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum bulunabilir folyodur.

@SultanGazi'li

Folyo en kolay işi iste ben sana burdan istediğin kalite istediğin renk istediğin ton yollayayım 🙂
5euro dan başlıyor 100cm -130 cm i kalitesine göre değişiyor 🙂

Benim aklima takilan içten karartma yaparsak muayenede sikinti oluyormu bilmiyorum.

@SultanGazi'li

İçten karartma da sıkıntı oluyor mu bilmiyorum ancak

İmzadaki hali hatta ön tanpon daki sis farklarında amatör çakar lambaları var onları bile sökmüyorum arkada stoplarda da komple boydan en koyusundan film var sadece xenonları sarıya çevirerek geçiyorum.

Belge de yazan ise ışığı kısmı kapatan folyo görüş engelleyici folyu vb. ıvır zıvır hafif kusurlu olarak geçiyor yıllardan beri de bu şekilde hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar ayrıca aracın kaputunda yapılan folyo işlemlerin de de Rengiin %30 unu geçmeyecek şekilde olanlar yine muayneden geçiyor rengin %30 u nu geöiyorsa yapılan uuygulama çift renge giriyor ve ruhsata işletmek gerekiyor.

Back