Far karartma yaptıran varmı yaptırmayı düşünüyorum nasıl olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
Farları karartma düşüyorum yapanlar var nette çok güzel olmuş 🙂

modifiye senin işin ekmel..

hastalık gibi bişi abi yaptırdımı insanın yaptırası geliyor araç dikkat çekiyor özellikle yaşlı adamalar yok fiat neden kapalı markası yokmu felen diyorlar camlar neden filim felen filan sat diyenler bile oldı bir kac kere film oldumu zaten dikkat çekıyor 🙂🙂

Ekmel saglam iscilik ile yapilirsa problem olmaz ama duzgun kapatilmaz ise far su alir kotu bi goruntu olur

her harfine katılıyorum......sonradan sıkıntı yaşayacksan hiç yaptırma

Ekmel saglam iscilik ile yapilirsa problem olmaz ama duzgun kapatilmaz ise far su alir kotu bi goruntu olur

aynn öyle kardeşim araştıyorum işi bilen en iyisi yapar 5 tl fazla temız olsun işçılık

arkadakiler ışıkmı bantmı var yoksa bagajdan olan arabadaki kırmızı olan abi

Dobloya sez sistemi yaptirirken anfinin kablosunu dahi plastik borudan gecirttim bisey yapilacaksa orjinal gibi olmali yoksa sonradan cok can sıkıyor

Dobloya sez sistemi yaptirirken anfinin kablosunu dahi plastik borudan gecirttim bisey yapilacaksa orjinal gibi olmali yoksa sonradan cok can sıkıyor

aynen öyle plastık boru iyi fikirmiş

arkadakiler ışıkmı bantmı var yoksa bagajdan olan arabadaki kırmızı olan abi[/
Ekmelcim o çok özel 3 mm led şerit fren hattına bağladım siyah plastikle cam arasına işledim üzerinede silikon çektim cillop yani ncak işçliği çok zahmetli bilgine.....ha bu arada Serdar çok aradı artık o ledden piyasada yoık bilgine

teşekkürler abi güzel olmuş yakışmış hayırlı olsun 🙂

Arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama
konu başlığında far karartma muayenede sorun olurmu ? diye sorulmuş kimse net cevap vermemiş
aynı soruyu bende sorayım aracına karartma far taktırıp muayeneye giden varmıdır ?

Bu tip karatma farlar şimdi bir çok araçta orjinal çıkıyor artık
Hatta ben bu karatma olayının şu anda neon,angel ve mercek ışıklarını toptan alabileceğim yerler araştırıyorum
bulursam ilk kendi d3 aracıma yapıp sonrada bu işe girmeyi planlıyorum .

Dosyalar

• d3sağ.far.jpg
    d3sağ.far.jpg
    98,5 KB · Okunma: 53
  • d2.sagfar.jpg
    d2.sagfar.jpg
    75,6 KB · Okunma: 49
Tam adresi aklımda değil ama far karartma ve mercek işlerini yapan istanbul maslak ve anadolu yakasında yapan birileri vardı. Tanesi 550tl idi. Bence değmez ama far karartmayı kendiniz yapabilirsiniz. Sonaradan yapılan mercek pek randıman vermeyebilir.

Merhaba arkadaşlar bu konuda bende çok araştırma yaptım istanbulda bi firma ile görüştüm bu firma lüks araçların aksesuar işleri yapıyor bu firma bana tek far için 600 tl istedi bende vazgeçtim bence demez boşuna uğraşıp paranı heba etme şayet aracın 90 lik sa yazılım attı aracına daha ucuza getirirsen hemde performansın artar

Az bi eli tecrübeli olan farı ısıtp açıp 1 sprey boya ile farın içini siyaha boyar. 1 kutuda far için özel silikonlar var. 1 kutu boya 20tl + 1 kutu silikon 20tl + işçilik sizden 🙂 = 40Tl far karartma yapmış olursunuz.

@muranbey
Şimdi far karartma vizeden geçermi deniliyor kullanıcıların fikirleri sorulmuş
siz yazılım attır aracın gücü artar diyorsunuz ne alaka anlamadım

@Sezgin Tok
Mercek değilde sadece far içine kanulan çift ren parklarla veya gündüz farlarıyla yanan beyaz ren ve sinyallerle yanan turuncu renk çok hoş olur ayrıca özellikle koyu renkli büyük farlı araçların içi beyaz ağırlıklı farları çok fazla beyaz göze batıyor ben ilk etapta kendi aracıma merceksiz sadece neonlu olarak yapacağım resimleride yapınca foruma eklerim sizde bakarsınız

@www.akdenizelektronik.org

Şunu anlatmaya çalışıyorum sen anladigim kadar farklı olmak içi uğraşıyorum bende diyorum ki kararTmaya vereceğin ücrete aracını gücünü artır daha farklı olursun demek istedim umarım anlatabilmisimdir

@muranbey
Öncelikle birine hitap ederken sen değil siz diyeceksin
Benim imzamdaki resmime dikkat edersen
benim bir işiminde oto performans olduğunu görürdün
ayrıca farklı olmak için ne yapabiliriz veya far karartma ya alternatif ne yapabiliriz
diye sormadım far karartma vizeden geçermi diye açılan konuyu yeniledim
verdiğin yanıt anlamsız alakasız manasız olmuş

Son düzenleme:
Vizeden far karartma amerikan park ile geçiliyor. Zenon kalıyor.(otomatik ayarlı mercek + far yıkama olmazsa)

Back